Scudo Sports

Uzun ve yorucu turlar sonrası daha hızlı toplarlanmanız için 8 püf

daha ne maceralar bekliyor sizi heleki Turlar biraz daha uzamaya başlasın

Scudo
@Gittiğin Yol Yol Değil Atıştırmalık,su vs. onları geçtim kısa mesafe turlarda bile cüzdansız yola çıkmamanızı tavsiye ederim.Sadece para mevzusu değil kimlik,kan grubu,kredi kartı vs. bunları da bir arada yanınızda bulundurmanızda fayda var.Hatta cüzdanınıza yakınlarınızın telefonlarının yazılı olduğu bir kağıt bile koyabilirsiniz,ne olur ne olmaz.Tamam belki çok karamsarım ama ...:)

daha hızlı toparlanabilmek için protein ağırlıklı beslenip dinlenmek lazım. ayrıca uzun yolculuk sırasında düzenli sıvı alımıyla beraber çabuk sindirilecek kan şekerini dengeleyen lifli besinler tüketmek gerekir. çiğköfte, kebap benzeri şeyler yolunuzdan alıkoyup en yakın yere çadır kurmanıza sebep olur

BCAA konusunda katılıyorum, spor ve sonrasında hem performansı artırıyor hem de kas ağrılarını önlüyor. Ağırlık çalıştığım, bisiklete bindiğim günler de kullandığım bir takviye. Düzenli spor yapmayanlara önermiyorum ama işe yaradığını kendi deneyimlerimden biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
http://www.active.com/Assets/Fitness/foam+roller/lower-leg.gif
http://www.active.com/Assets/Fitness/foam+roller/upper-leg.gif

Böyle yapılıyormuş, ilginç :D

------------------------------------------------------------------

Mükemmel geri dönütleriniz için çook teşekkürler :) :harika:

Güzel bir yazı olmuş elinize sağlık...

58228 dosyayı görüntüle bu gün bu suya girebilmek için alışana kadar üç kere girip çıktım soğuk resmen yakıyor bi süre sonra bütün hisler kaybolıyor ve hiç çıkmak istemiyorsunuz bacaklarda ne var ne yok silip süpürüyor

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/img-20160309-wa0007-jpg.58228/

hareket doğrudur,yalnız bi adet şort taşımak lazım,tebdili kıyafet yaparak ,ağaçlar arasında üst değiştirmesi yaparak (çıkacak olanlar ayakkabı artı çorap, uzun tayt artı üst forma termal ,kask yani sadece şort ile girip yüzmek,tabi mecburen havlu taşınacak )
aynen yüzmek,sonra kurulanmak çakı gibi olur insan, son derece sıhhatli bi durum tabi ,tek yorgunlukta kalmaz,su düşen şelalesinde aynen bu şekilde yaza takılacağım oldukça su soğuktur.

uzun turdan döndüğümüzde sanırım aklımıza uyumaktan başka birşey gelmeyecek :)

@DKN
bu yazıyı görünce aklıma geldi geçen şileye gitmiştik gitgel 120 km gididerken biraz yorgun ve düşük hissediyordum oraya varınca söylemesi ayıp acılı adana ve acılı ezme yedik dönüşte ise resmen rokete taktık hemde lodosa karşı geldik artı ful rampa acaba acının böyle bi etkisimi var doping almış gibi hissettim kendimi kimseyi yanıltmak istemem belkide benle alakalıdır

faydalı paylaşım olmuş emeğinize sağlık

@barış barış uzun süre birşey yemeyince geçici olarak enerji vermiştir. acı metabolizmayı hızlandırıp yemeğin çabuk sindirilmesini sağlar. ancak uzun soluklu sürüşlerde lif içeren besinler tüketmek gerekir. basit şekerlemelerde kısa süreli enerji patlamaları yaşatır ama bunlar daha çok yeme ihtiyacı hissettir

Geri