Havalar ısınmaya başladı. Ben aşırı derecede terleyen biriyim. Sürüş esnasında baya su tüketiyorum ama içine takviye yapsam daha iyi olur gibi geliyor.
Sürüş esnasında giydiğim tshirtlerde kaybettiğim mineralleri gözle görüyorum Yanıma aldığım su içine hazır toz olarak izotonik toz katmak istiyorum.
Amazon'da (link)i var. Ürünü daha önce kullanan var mı ?
Ben cr7 açai aromalı içecek tozunu alma arefesindeym. Bu daha avantajlı gibi.ayrıca yine formda okumuştum dr.sordum sakıncası yok dedi magnezic kullanıyrm gece yatmadan.Havalar ısınmaya başladı. Ben aşırı derecede terleyen biriyim. Sürüş esnasında baya su tüketiyorum ama içine takviye yapsam daha iyi olur gibi geliyor.
Sürüş esnasında giydiğim tshirtlerde kaybettiğim mineralleri gözle görüyorum Yanıma aldığım su içine hazır toz olarak izotonik toz katmak istiyorum.
Amazon'da (link)i var. Ürünü daha önce kullanan var mı ?
Evet sizin daha dikkat etmeniz lazım ilave ürün kullanırken@erman35 Aslında benim de doktora sormam daha iyi de,nefrolojiye doğrudan randevu alamıyorum. Halbuki tek böbrekli olduğum için nefrolojiye ara sıra uğruyorum ve kaydım var ve tek böbreğim son derece iyi çalışıyor. Daha geçen gün kan ve idrar tahlili verdim,hepsi iyi çıktı.
En sağlıklı şekilde kaybedilen su, mineral ve elektrolit ihtiyacını karşılamanın en iyi yolu.Maden suyu + limon + su iyimidir