Yok artık. Bisikletde o kadar fazla yük oluyorki zaten ve etrafı izlemekten varsa tarihi yerleri dolaşmaktan vakit kalmaz diye düşünüyorum... :rolleyes:
abi liste çok kalabalık ama hepside işe yarayacak şeyler,hepsini nasıl sığdıracaksın bisiklete?yokuş aşağı çok zorlanacaksın,ama Allah zorluk göstermesin,yolun hep açık olsun
Geziye bisikletle değilde kamyonla gidecekmişiz gibi Bunları düşünüp yazmak bile inanılmaz zaman almıştır. Eminim, bir kenara not alıyorum. Çok çok teşekkürler.
koltuk bile var evin komforunu yanımda taşıyacaksam jeeple çıkarım yola dimi?Yüzde 40 ı gereksiz eğer balta girmemiş yerlerde 3 ay geçirmiyecekseniz.Amma illaki bi yer var yani.Vietnama gittim geldim,kazakistana kırgızistana gittim geldim heryer insan kasaba dolu.Zaten Bisiklet tamircisindende bol birşey yoktur sanırım.Yüzlerce jant teli taşınıcana fiber ix diye bir olay var en yakın bisikletçiye kadar idare eder.çadır olayında bir çadır birde uyku tulumu yeterli.En önemli şey sudur en az 8 litre su taşımak lazım burda su taşımaya yer kalmıyor.Bazı admlarla tanıştım adamlar bir çadır bir uyku tulumu dolaşıyor valla.Yöresel yemekleri yiyorlar bencede olmasına gereken o.Adamın zevkini alıyor bu kadar şeyi birde toplaması tekrar koyması oh oh nerde kaldı sagın solun fotosunu çekmek insanlarla tnışmak dimi.Biz safariye bile land roverda sadece su yakıt ve yiyicekle çıktık.Artık dünyada insanlar o kadar uzak değiller.Fakat en önemli şey gps ve cep telefonu bunlar sizi hertürlü şeyden kurtarır.Yani listeye bakınca bir duşa kabin eksik.
ben de siteye girdim ki "Bana bir liste önerebilir misiniz?" diyecektim. Neyse ki Emre Bey hazırca sunuvermiş. Mesut ve Gürsel Beyler de önerileriyle listeyi daha kaliteli hale getirmişler.