Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uzun Yola Çıkayım mı ?

mustafa şan

Daimi Üye
Tepki
56
Bisiklet
Sedona
Merhabalar 3 günlük boşluğum oldu da uzun yola çıkma düşüncem var şuana kadar max 55 km gittim o da bisiklet yeniyken bir hevesle şuan 130 km uzaklıkta evime gidip geri dönmeyi düşünüyorum evli tur olunca çadır vs. yok hatta bagajım bile yok bir iç lastik yama takımı vs. var fazla yüküm , aksesuarım yok yolda ne lazım olur bilmiyorum sizce çıksam mı bir de geri dönüşü var bu yolun

Scudo
@mustafa şan

Olmadı dönüşte bir kamyon arkasına atlarsınız ben Mersin-İstanbul-İzmir turu yapacaktım deneme amaçlı iskenderuna kadar gitmeyi denedim dönüşü yapamayınca bu yöntemi uyguladım :)

Bir yerden başlamak gerek ;)

herşeyi yapabilirsin fakat sonuçlarına katlanabilirim dersen :)

Hocam bana kalırsa daha kısa ve zevk alabileceğiniz bir tura çıkın derim 130 km çok ciddi bir rakam bence , ve bu sadece gidişse eğer birde dönüşü var size 260 km eder ve 3 gün içinde dönmek zorundaysanız, bu gerçekten kısa bir zaman , sizin için işkenceye dönüşebilir :) günübirlik 60 - 70 km turlara çıkın bunu sonraya bırakın derim ben :)

130 km için çadıra falan gerek yok zaten. Yanınıza su yemek parası ve yedek lastik alırsanız yeter. Ben bilinçli olarak ilk bisiklet binmeye başladığımda ilk 55 ikincide 110 üçüncüde 140 kilometre yaptım. Kondisyonum bile o kadar iyi değildi. Ha üçüncü turum 13 saat sürdü orası ayrı. Biraz da yolla alakalı. Yani önceden antrenmanlı iseniz gidebilirsiniz diye düşünüyorum. Dönüşü de otobüsle yaparsınız veya bisikletle gelirsiniz tekrar.

Bugün Sabah 8'de çıkıp çeşmeye gittik ve 4'de evdeydim ki bizim evden çeşme 85 km ve 4 büyük rampa var... Nasıl hissediyorum: **t'ümden şırıngayla kan alınmış gibi... (Kondisyonum olduğu halde). Fazla rampa yoksa günde 130 km çok zor değil :)

• Beğen
Tepkiler: duketemre
Geri