theflash
Üye
- Tepki
- 31
- İsim
- SERHAT
- Başlangıç
- 2005—06
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
arkadaşlar lütfen YARDIM EDİN BUNALDIM BU İŞLERDEN ben hidrolik kullanıyorum ama ablama v fren aldım. v fren ayarı yıldız vidası yok 2 numara alyan vidası var sıkıyorum gevşetiyorum sanki bişey değişmiyor bilen varmı çok aradım hiç bir yerde yok
Sanırım yön kartuşlu papuçlarında yazıyor benimki kartuşlu değil yön yok hocam.Teşekkürler@fensinn yön yazması lazım normalde. Eline sağlık güzel takmışsın.
Arkadaşlar daha geçen hafta fren ayarları yapıldı ama 3 günlük kullanimdan sonra yine gevşedi. Durmak için freni sonuna kadar sikiyorum yine de istediğim ivedilikle ve mesafede durmuyor. Sizce sorun ne olabilir?
Kirli jant yüzeyi ve kötü fren pabucu dışında kalitesiz veya eski fren kablosu da sebep olabilir bu duruma. Birde fren bacakları ve kolları ne marka o önemli. Piyasada ayar tutmayan bir ton fren var malesef. Mesela btwin giriş seviyesinde kullandığı frenler her kullanımda yeni ayar istiyor neredeyse.Arkadaşlar daha geçen hafta fren ayarları yapıldı ama 3 günlük kullanimdan sonra yine gevşedi. Durmak için freni sonuna kadar sikiyorum yine de istediğim ivedilikle ve mesafede durmuyor. Sizce sorun ne olabilir?
Hocam kılıf takıp da denedim fakat o kısım yine o şekilde kalıyor kılıf zaten oynak vaziyete nerede hata yapıyorum anlamadım mantığını çözemedim kılıf kısmının bi video var mı acaba açıklayan?@Kassady o cisim doğru ama frenin siyah kılıfını çok gerdirmişsin.
Dediği gibi kablo yok gibi.kablo yeterince uzun değil gibi duruyor
aslında fotoda kablo görünmüyor, kablo nerede ?
Üstat dediğin gibi oturtuyorum zaten ama serbest bıraktığımda bacaklar açılıyor ve ordaki parça o hale geliyor@Kassady
Mavi renkli kalemle işaretlediğim yerdeki başlığın oradaki yuvaya tam oturması lazım. Yani o saiguan yazısıyla paralel olması lazım. Bu şekilde yuvaya tam oturmadığını görüyorum.
İki bacağı da elinizle en kapalı pozisyona getirin(janta yaklaştırın) ve o işaretlemiş olduğum parçayı yuvasına oturtmaya çalışın.
Hocm daha uzun bir kabloyla da denedim yine aynı sorun oluyor anlamadım gitti ne yapmam gerektiğini şu oarçanın yukarı doğru asılı kalmaması için .8@Kassady
Mavi renkli kalemle işaretlediğim yerdeki başlığın oradaki yuvaya tam oturması lazım. Yani o saiguan yazısıyla paralel olması lazım. Bu şekilde yuvaya tam oturmadığını görüyorum.
İki bacağı da elinizle en kapalı pozisyona getirin(janta yaklaştırın) ve o işaretlemiş olduğum parçayı yuvasına oturtmaya çalışın.
Hocam attıgım fotoğraf zaten arka tarafı bisikletin