Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

V fren pabucum yok

xDodo

Üye
Tepki
30
İsim
Dorukcan
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar yeni aldığım 3 haftakıi bisikletin arka lastiği patlamıştı bende degiştirmek istedim arka freni ayırdım lastiği taktım vs. Sonra tutlarken arka frenin tutmadığını gordüm sonuna kadsr sıkınca bile az sıkıyordu inip baktım arka pabuç donüyordu jantta değilse tipi felan dikeydi sol taraf sağlamdı sağ taraf gevşemişti sanırım elimle sıktım artık anahtar bulunca sıkarım demiştim . İlerledim baya sonra baktım hiç arka fren tutmuyor inip baktım pabuç gitmiş sol duruyor sağ yok bu pabucu nasıl alabilirim brya herhangi bir bir pabucu taksam olurmu vrya garantiye gotursem kabul ederler mi ücretsiz değişimi ? Gevşeyip düşmüş desem felan .

Scudo
internetten yada bi bisikletçiden alabilirsin, satılıyor

@edge35 bir tane daha bisikletim var onun pabucunu alsam taksam olurmu ve servis karşılamaz mı gevşek kendi düşmüş desem.

Garanti kabul etmez, cikma parca olarak bulabilirsin ama bana kalirsa bir bisikletciye gotur ikisininde degistir.

@xDodo servis bunu karsilamaz bence Tekir bekir papuc kullanma kaliteli iki tane papuc alip onlari one ondekileride arkaya tak iyice sık güvenle bin derim

schimano veya baradinein fiyati cifti icin 30-40 tl araliginda seyreden 5- 10 tl ye de bulmak mumkun

@xDodo Bisikletin ortalama biseyse taktiklari 5-10 liralik biseydir. İyisini istersen baradine al.

@xDodo
servisin ruh haline bağlı ama sinirli bi anındaysa levye yada jant seti gibi ekipmanlarla girişebilir bilesin :)
ya söylediğin hiç olur mu sence ? bisikletçiye derdini anlattıktan sonra birbirinize baktığınız o anlamsız anı bi canlandır bence gözünde.
https://s.instela.com/m/mini-cakal--i193955.jpg

70 lira falan tutar fren pabucu, uzun ömürlü olduğundan fiyatıda biraz pahalı tabi, düşürmediğin sürece yıllaca kullanırsın :)

@mariokaldato 5 liralık pabuç mu istersen konuyu sonuna kadar oku.

Dosyalar

• IMG_20160824_233012.jpg
    IMG_20160824_233012.jpg
    54,5 KB · Okunma: 97
Elimde olsa iki tane veririm sana ama böyle garanti karşılar mı karşılamaz mı diye sormanın alemi yok. Burası Türkiye hiçbir servisin hiçbir şeyden haberi yok,bazı bisikletçiler kendilerinin servis olduklarını bile bilmiyor. Uğraşmadan git bir bisikletçiye al,tak.

@xDodo mesajlarını yazarken senden büyüklere karşı daha düzgün hitap etmeni ve saygıyla yaklaşmanı öneririm.Bu forum o konuda hassas ki olmalı da :) @mariokaldato ya yazdığın mesaj yaşıtına yazılmış gibi lütfen biraz daha dikkat edelim iyi forumlar :harika:

@hauy uyardigin konularda haklisin.abisi .....genclerin genel problemi ne.biliyor musun abicim? Size hitap edildigi gbi yanit verebileceginizi dusunmeniz. Ben buyugunuzum ; sizlere hitabetimde bu buyuklugumu vurgulamama gerek yok. Genellemiyorum tabi

Mesaji yanls okumusum ozur dilerim . Duzelttim

@mariokaldato gözden kaçırmış olabilirim haklı olabilirsiniz ama babam yaşımdaki adam kim ? uyardığımı demişsiniz ya

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri