Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

V fren pabucum yok

@mariokaldato önemli değil insan beşer ,kuldur şaşar demiş atalarımız. Yine de öyle bir şey yapmış olsaydım bile uyarmanız doğru bir şeydi.:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@hauy kiyak cocuksun vesellam

• Beğen
Tepkiler: hauy
@mariokaldato
muhahahaha :D :D :D :D :D

• Beğen
Yaşı almış başını gitmiş insanlar gelmiş konuda lak lak yapıyor ben alternatif arıyorum adam git 5 liraya yaptır diyor mesele 5 lira değil mesele farzetki bisikletçi yok. Argo kelimemi kullandım niye hitap şeklimi düzelteyim abicim demenizde cabası zaten ben , bana abilik yapana abi aynı zamanda bana saygı gösterene saygı gösteririm . Abicimli konuşmak çok hoş değil.

Görsel eklendi hala konuyu okumayanlar var bir bisikletim daha var onun pabuçlar uyarmı bisiklete ? Farkı vb. Olurmu

@xDodo uyar guzel kardesim gonul rahatligiyla takabilirsin

@mariokaldato uyarmkmı aşa yaşımız kaç kişi kaç yaşındaki adamı uyarıcaz , zaten yaşımız küçük konu açma hakkımızda yok . Kaç yaşına gelmiş abicimli konuşmayı çok güzel birşeymiş gibi konuşuyorsa edebi ve saygıyı öğrenmeli aman biz bir şey demeyelim yaşımız yetmez küçük geliriz felan . Forumda ihtiyacım olduğunde konu açtım başımıza abiler eksikti .

#Konuyu ciddiye alıp cevap verenlere teşekkürler 2 gün sonra servise götürcem geçersizse yapmasını isticem sonucunu yazarım .

Dostum öncelikle geçmiş olsun .Dert ettiğin pabuç olsun... Fren pabucu dediğimiz zımbırdı bisiklet üreticileri tarafından genelde en dandiği takılır ve en fazla 300 km sonra kullanılmaz hale gelir. Sen düşürmemiş olsaydın bile o pabucu yenilemen gerekecekti. Fren pabuçları standart üretimdir ve her V-fren sistemine uyarlar. Herhangi bir mahalle bisikletçisine gidersen 3-5 lira gibi komik rakamlara yenisini takarlar. Bence 3-5 liralık dandik pabuç takacağına BARADINE marka 3 renk pabuç al. Seti 15 lira civarıdır ön-arka alsan en fazla 40 lira verirsin en az 2 sene kullanırsın. Ayda 600 km yol yapıyorum 1,5 senedir aynı baradine pabucu kullanıyorum. Ne kadar dayanıklı olduğunu sen düşün.

• Beğen
@xDodo

ama inan çok zevkli, napalım kendimize engel olamıyoruz :)
ileride sende yaparsın, soru bu forum için "kız arkadaşamı öptüm hamile kalırmıyım" şeklinde olmuş :) o pabucu alıcan ya da sendekini takıcan kaçarı yok, bağlantı noktalarına bak, aynı şekildeyse uyar

Dun son mesaji yazip yattim uyudum. Sabah gozumu forumda actim. Sanirim 20 dakikadir guluyorum. Su forumda bana abicigim deseler hosuma gider. Demek ki beni kardesleri gibi goruyorlar, kisa zamanda o kadar benimsemisler derim.

Nedir bu mahallede takisan cocuk tavirlari?

Sana servisin degistirmeyecegini, "5 LİRALİK" papuc icin bosuna servisin agzinin kokusunu cekmemeni soyluyoruz ama sen illa gidecegim diyorsun.

Madem kafaya koydun niye konu aciyorsun?

@sirreddot Ondan sonra konu acarlar bide " servis personelinin tavirlari cok kaba idi .. Bilmem ne marka bisiklet almayin" simdi dusundumde o serviste calisan kardeslerimizin ( lan icimden geldi adamlara kardesim demek hemde bu sefer sarilmak da geldi hahahah:koptum::koptum::koptum: ) gercekten boyle insanlar yuzunden cok ciddi terapiye ihtiyaclari varmis :acpsnr::acpsnr::krnz: :koptum::koptum::huhuu:

@mariokaldato ben o konuda yorum yapmak istemedim ama konunun girisinde de zaten cakallik soz konusu. Yani demis ki servise gotureyim yanlis takmissiniz diyeyim tarzi birsey soyleyeceginden bahsetmis. Dolayisiyla ben yorum yaomayacagim artik. Bana birsey soylerse cevap hakkimi kullanirim o kadar. Selametle.

• Beğen
Abi ilk önce serviste şansını bir dene . Ben fabrika çıkışı v fren pabucu kullanıyorum , 4 sene oldu halen tutuyor. İşimi kısa vadede görsün diyorsan 3-5 liralık al . İlerde Shimano veya Biderdine alırsın . Birde 3-5 liralık pabucu dene belki memnun kalırsın. Sonuçta para değil .

@mariokaldato gir profilime yazdığım yorumlara bak hangi yerde bisikletçi veya bisiklet servisini kötülediğimi gördün mü ? Kafanda kurup yoruma yazıyosun senin terapi görmen lazım şahsen .

Ne kadar hazıra alışmış bir milletiz servis varken bisikletçiye niye götüreyim dimi?
@Atıl Güven bilgi için teşekkürler.

@sirreddot çakallık söz konusu değil zaten gevşekti elimle sıkıyorum demiştim .

Forumdada bi cahil konu açsından ona saldıralım havası var foruma bilgi aydınlanmak için kayıt oluyoruz forum formatını anlamayan insanlar gelmiş bize edebiyat yapıyor acilen bu kişilerin arındırılması gerek .

Geri