@xDodo
Güzel kardesim, bak konuyu acmissin ve servise papucu düstü diye sölesem yani kandirmaya calissam yenisini takarlarmi gibi soru sormussun. Madem yeni bisikletin papucu gevsekti de neden hemen servisine götürmedin bisikleti?Yeni bisikletin garantisi olur ve garantiden faydalanmak icin ufak bir hatasinda servisine götürülür.
Belki takabilirler, hadi taktiklarini düsünelim ve sen istegin de basarili oldun diyelim. Peki gevsek bir papucun görevini yerine getirmedigin icin kendin suclu olarak yeni dala vera ile takdirdigin 5 liralik bir papucla mutlu olabilecekmisin.
Sonra surada sana gicik birisi olsa ve o servise bu konuyu gösterse seni dolandirici diye sikayet etmezlermi?
Arti forum da henüz kimseyi tanimadigini düsünüyorum ve millete hele hele sen den yasca büyük kisilere en basta
@mariokaldato arkadasimza olmayacak laflar saymissin. Daha dün gelip forum formatini anlamayan insanlar gelmis edebiyat yapiyor demissin ve acilen bu kisilerin arindrilmasi gerek diye yazmissin. Yasin daha 17 oldugu icin biraz aha büyüklerine saygili ol derim, ha zaten bana saygi gösterene saygi gösteririm dedigin icin sana bence kolay kolay burada kimse yardimci olmaz.
Inan konunu okudum ve yazmak istemedim ama yanlis ve saygisizca yazmandan dolayi bende yazmak istedim.
Konuna gelince evet forum konu acmak icindir ama her vida, papuc vs icin de konu acilmazk. Burada bu konulara benzer ne konular gördük ve o arindirilmasi dedigin kisiler malesef arti bu tür konulardan biktigi icin sadece eglence olarak yaziyorlar yada hic yazmiyorlar.
@xDodo
Su yorumda nekadar bilgili oldugunu yazmissin, "servis varken bisikletçiye niye götüreyim" madem böyle bir servis var ve biliyorsun oraya götürülecegini de neden konu aciyorsun? direk servise götürseydin ya.
Bir papuc icin dünden beri ugrasiyorsun ve yarin ücüncü gün. Bisikletini servise götürdünmü isini halettinmi, yada herhangi bir bisikletci de papuc taktirnmi? Hayir.
Iste bu tür konular 5 lira icin 3-4 gün ugrastirir demek istiyorlar ama sen anlamamissin malesef. Bir pauc icin 3-4 gün cevap bekleyen ve 5 liralik paucu takiramayan kisi benim icin bisikletine özen göstermeyen bir kisidir. Kusura bakama.