Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

V fren pabucum yok

@xDodo hah şoyle yüzün gülsün biraz. Bizler kötü insanlar degiliz. Sadece sert takilman hoş gostermiyor seni. Relaks ol hersey çözülür

• Beğen
Tepkiler: xDodo
Scudo
@mariokaldato bazı olaylar yüzünden sert çıkıştım galiba birazda kendimi deliliğe vurdum kusura bakmayın konuyu araştırıpta açtım konuyu fren kategorisinde ilk 10 sayfayı pabuçlarla ilgili konulara baktım sorumun cevabını bulamadığım için konuyu açtım . Sorunun cevabı da geldi zaten . Sağolun iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
arkadaşlaar arkadaşlar.... şimdi konu açıp forumu kirlettirmeyin. yedek parçası en yaygın ve kolay bulunabilir ilk 5 bisiklet markasını yazın.. süreniz 1 dk, başladı

Yedek parça derken ? Vites grupları ya Shimano'dur ya da Sramdır. Bütün markalar aynı parçaları kullanır. Ama en yaygın ve kolay bulunabilirlik Shimano'dur.

@Atıl Güven yedek parça derken sadece vites grubu falan değil. marka olarak öneri istiyorum. atıyorum mesela pedalım koptu yada fren manetim yamuldu (hoptown jant hadisesi de olabilir), en kolay hangi markada bulabilirim

@DKN

Dostum bisiklette bütün parçalar standarttır. Marka dediğin sadece bisikletin gövdesi yani kadrosudur. Bütün parçalar bütün markalara uyar.

Bisikleti alacağınız yerin güvenilir olması önemlidir. Merdiven altı ya da beyaz eşya satan yerlerden bisiklet almayın. İşi sadece bisiklet olan bir dükkandan alırsanır (Delta,aslı,erdoğanlar bisiklet vb) sıkıntı yaşamazsınız.

şu bisikletlere 2016 Toyota Corolla muamelesi yapmıyorlar mı varya. kücükde değilsin ben senin yaşında yanımda işi bilmeyen adamla 80m2 cepheyi vinç ile giydiriyordum. yeni nesilin ver eline tableti anca soru sorsun oyun oynasın.

@smclk89 İyide neden yargılıyorsun arkadaşı. Herkes herşeyi bilecek mi? Konu tatlıya bağlandı, güldük eğlendik ortamı germene gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri