Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

V fren pabucum yok

Bu konu gerçekten çok ilgimi çekti!

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Cumartesi bıraktım bisikleti bırakırken sadece ne zaman alırım dediğimde pazartesi alabilirsin pazar kapalıyız dedim tamam dedim ilk bakımı dedim birde tamam deyip dükkandan çıktım şimdi bisikleti aldım hiç birsey demedim lastiklere hava bastı bir kaç soru sordum garanti kitapçığını getirmedim sorun olur mu dedim hayır olmaz tanıyoruz seni vb. Muhabbetler döndü . Yanıma para alıp gittim fren için konusu bile açılmadı sonuç;IMG_20160829_195739.jpg

Soldaki düşmeyen sağdaki düşen üstünde salcano yazısı yazmıyor ama kalite aynı gibi . Konu komik gelen insanlar bunuda öğrenmiş oldu garan kitabında V fren de garanti kapsamında salcanoda yazın bi yere bunu . Çünkü adamlar yazmış böyle durumla karşılaşanlar gitsin garantiye konu komik gelende birşeyler öğrenip ,bilgisine bilgi katmıştır:cool:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
İlk sayfada fotoğraf paylaşmışsın ve orada ki fren bacağında da Salcano yazmıyor ve alt tarafta beyaz leke var. Sonuç olarak ortada değişen bir şey yok sadece pabuç takılmış o kadar.

@xDodo Servis sonrası yolladığın fotoğrafta sanki fren bacakları değişmiş gibi konuşmuşsun o yüzden dedim.

benzer sorun bendede var 2.el bisiklet aldım arka frenden gıcırtı sesleri geliyo acaba ve pek tutmuyo acaba pabuçlarımı değiştirsem ? bu arada internetten barandine 3 renk pabuç buldum bide 947 oem modelini buldum sizce aralarında fark varmı? 947 oem 10 tl ücretisiz kargo eğer pek fark olmazsa onu alıcam. şimdiden teşekkürler

Baradine hd fren kalitesinde tutan bi fren papucu

@mariokaldato ilk ürün bu ;

(link)

oem modeli beyaz;

(link)

oem modeli siyah ;

(link)

BİSİKLETİM SALCANO ÖNCE PABUÇLARI SÖKÜP BAKIYIM EĞER ERİMİŞSE BUNLARDAN BİRİNİ SİPARİŞ EDİCEM HOCAM. BİRDE FREN TELİNİN ARASINDA SİYAH PLASTİK YOK ONUN FRENE ETKİSİ OLURMU ACABA ?

bahsettiğim şey tam olarak bu ;

(link)

Cevap için tekrardan teşekkürler ...

@kity92
Vites ayarlari tam yapilmadiysa tutmuyor. Bende de benzer bir sorun vardi ayarlarini yaptirdim uzun sure kullandim. Gecen hafta da XLC kartuslu papuc aldim tavsiye ederim.

@sirreddot

fren demek istedin sanırım. valla yarın sanayiye götürcem gene bisikleti arka teker biraz zor dönüyo jant yamukluğu yok pabuçlar belki fazla yakındır janta. evde alet edevatta yok kendim yapamıyorum. Cevap için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: jontymcleod
Bende kısa zamanda baradine 3 renkli papuç almayı düşünüyorum ama internette bir sürü ilan var hangisini almalıyım?Fiyatları çok farklı.960 mı 955 mi almalıyım ?

(link)

(link)

(link)

Geri