Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Van Dessel Rivet

Scudo
kadrodaki ergonmi çok güzel gerçektende düşünen iyi düşünmüş alt borunun kalın olması karbon bir kadroda esnemeyi baya azaltır diye düşünüyorum hayırlısı olsun

• Beğen
Tepkiler: Güney Tuncer
@Ozzgurr

Özgür Eylül 2009 mu yoksa? 2010 henüz yok piyasada en azından nette yok :)

@gokhan erdogan

Teşekkürler. Evet doğru düşünüyorsun kadro ciddi derecede esnemez özellikle alın borusu kısmı. Tasarım olarak "alt borunun kalınlığı, konik alın borusu, bb30" Specialized Tarmac SL2 yi andırıyor biraz.

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
vayy be büyük bir hız aman güney abi dikkat et insanların sağı solu belli olmuyor önüne falan çıkar sen çok hızlı gitme :):D:D:)

• Beğen
Arkadaşlar teşekkürler. Bu arada Özgür sana ayrıca.
Bahsettiğin Road Bike Action 2010 Eylül sayısındaki Rivet'in testini nette buldum. Merak edenler için ilgili sayfayı buraya ekliyorum. Trek, Scott vs diyordum ama bu bisikletle ne kadar doğru karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum. Cidden crit monster :)

http://www.takipnet.com/vandessel/rivet_test_2010.jpg

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
tertemiz bi çalışma.
elinize sağlık

ankara'dayım ben de antrenman zamanlarınızı yazsanız da yokuşlarda beraber aksak süzülsek...

sevgiler
bol pedallı günler

• Beğen
Bana Göre bu Forumda Görülmüş En iyi Yol Kadrolarından Birisidir ömür boyu garantisinin yanında kırılma çatlama yada deforme riskini %1 oranda taşıyan bir kadrodur... Hayırlı Günlerde Kullanmanız Dileği ile...

• Beğen
@Teoremos

Çok teşekkürler.
Sizden kıymetli olmasın forumdan yine bir iki arkadaş ile antreman konusunda sözleşmiştik ama yoğunluk nedeniyle bir türlü kısmet olmadı. Genelde hafta arası işe git-gel yapıyorum. Hafta sonları ise yarış veya başka bir iş olmazsa uzun yol. Haberleşiriz umarım. Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Özgür Yalçın
Geri