Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Van

Bence görünüm konusunda değişiklik yapsalar da eski tasarımları da yeni tasarımları da gayet güzel. Eskiden de beğeniyordum görünümlerini 2014 leri de beğendim :)

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Scudo
aleyküm selam hoşgeldiniz :) , kron kadro görünümü çok güzel bisikletlere sahip , carraro da iyidir ömer bey :))

Eski modelleri bende begeniyorum fakat kalite yukselttigi icin biraz daha carpici bir kadro yapisi ve dijital baski efektleri eklemisler 2014 de. Kalin baslayip ortada inceliyor ve tekrar basladigi kalinliga ulasip sele borusuna ulasiyor alt kisim (matara kafesi bölümü) eskisinden 2 3 kat daha genis ve ucgen bir yapisi var :) ilerleyen gunlerde detayli bir inceleme yapacagim bol fotoğraflı

Hosbulduk Hasan Bey Carraro da kullanma firsatim oldu fakat soyle birsey fark ettim Carraro % 20 daha agir geldi bana (Remix D MD)

@Hasan Ece

Hasan Bey ilk yol bisikletim Carraro d'ambiez 916 idi imzam da da görünüyor :) Bende Carraro nun yeri biraz ayrı gibidir zaten. Hatta soyadım Karan olduğu için bisikletime genelde '' Karrano'' diyordu arkadaşlar :) Carraro nun bisikletleri de hoşuma gidiyor. Carraro nun mtb olarak sadece 1012 modeline çok kısa şöyle bir kaç tur binmiştim. O yüzden performansları hakkında yorum yapamıyorum ama görsel olarak gayet güzel bisikletleri. Yol olarak ta Carraro nun 2014 model cr race 052 modeli tasarım olarak renk uyumu olarak çok hoşuma gitti açıkçası. Turkuaz en çok sevdiğim renktir. Siyahla çok güzel kombine edip sunmuşlar. Performansı da iyi olacaktır diye düşünüyorum. Belki şuan piyasa daki en ucuz tiagra setli bisiklet.
Not: Bu arada yeni farkettim de profil resmimdeki bindiğim bisiklet te eski carrarom :)

nasip olursa yarın önümüzdeki günlerde , fuara gidip incelemelerde bulunacağım , umarım fiyat açısından memnun edecek aksesuar ve bisikletler olur :) , bende carraro crs 610u beğenmiştim fakat mekanik disk fren olduğu için crs 600 de karar kıldım , bütçem uyduğu vakit alacagım umarım fuarda şans güler malum öğrenci hayatı para biriktirmek zor :)

İnşallah gönlünüze göre bir bisiklete sahip olursunuz Hasan Bey. Halinizden anlıyorum. Öğrenci bütçesi ile birşeyler yapabilmek gerçekten zor. Ne burs ne kredi alan biri olarak daha bu yaz yeni bisiklet toplamıştım o ara yaz tatilinde çalıştığım için çokta koymamıştı ama yazın topladığım bisikleti yaz sonunda parça parça sattım şimdi yeniden bir bisiklet topluyorum neredeyse bitti oldu ama bende bitmek üzereyim artık. Hatta maddi anlamda bittim bile :) Ama uğraştığıma değecek gayet güzel bir şey çıkacak ortaya :)

• Beğen
Omer Bey bu bahsettiginiz fuar da perakende satis varmi ? ben bayii toplantisi gibi bisey zannediyordum tanitim vs ..@ömer karan

@OSMAN Ç.

Osman Bey benim fuarla ilgili bir bilgim yok. Hasan Bey fuara gideceğini söylemiş. Ben gitmeyeceğim. Fuar kesin İstanbul dadır zaten. Ben İstanbul da yaşamadığım için bilmiyorum yani. Fuar a falan hiç gitmedim ben ama fuara özel indirimler ve satışlar olabilir. Bu arada fuar la bayiler toplantısı farklı oluyor. Genelde önce bayiler toplantısı yapılıp yeni sezon bisikletleri satıcı bayilere tanıtılıyor. Yenilikler anlatılıyor fiyatlar bilgiler veriliyor. Fuar da bir kere olmuyor zaten farklı farklı fuarlar oluyor. Fuarlarda da yeni sezon bisikletleri kullanıcılara tanıtılıyor. Bilgim yok ama belki fuara özel indirimli satışlar olabilir.

• Beğen
Tesekkurler bilgilemdirdiginiz icin insallah cuma ordayim.Satis olur diye umit ediyorum :)

Rica ederim ne demek. Umarım satış falan olur. Düşüncelerinizi gerçekleştirirsiniz.

• Beğen
Selamun Aleykum.Ben Mustafa Düzce'liyim Van'da memurum.Hayirli ramazanlar dilerim hepinize...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri