Scudo Sports

Ve Kron REVOlution 4000

Scudo
iyiki tanrı Kron Revulation/4000 i yarattı :) keyifli sürüşler,mutlukalın...

@Erkut Yiğit

Bana da alsana :p:p:D

zaten gözüm kaldıydı mor quiklerde...Hayırlı olsun erhan daha iisi sana olsun derler ya sırada benim mavişim geliyor ekimde bizde piyasaya koyacaz inşallah sırayla...Giant XTC team 2008 ile alanya mtb yarışlarına yeniden merhaba diyeceğiz...

Hayırlı uğurlu olsun... kazasız belasız sürüşler dilerim...

Hayırlı olsun.Güzel ve hafif bir bisiklet olmuş.

@heng

Saolasın ismail alanyada artık sende lastik patlaklarıyla uğraşma mavişine bi nazar boncuğu tak yakışır. :D

@spawn

Tamam ya sıradayım zaten ne bağırıyon ki:D alla allaa :p

Valla Erhancım sizi anlamma mümkün değil. Sen de Erkut da başımıza parça manyağı olup çıktınız. Bu sevda nereye kadar gidecek böyle ben bilmiyorum.

Siz parça değiştiredurun ben de gezilere devam ediyim... :D

Çok düştün biliyorum ama yine de Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin... Ha bi de akıl fikir versin puhahahah :D

Bak ben niye buraya benim pisletin fotosunu vermedim? Çünkü daha tamamlanmadı :) Yeni malzemeler her zaman takibimizde olacak. Ve sorunun cevabı: Sonu yok...

süper olmuş parcalar cok guzel uyuşmuş bol pedallamalar ( xc 40o0 )

Eyw. şuan üzerindeki maşada sid team oldu ve barendlerde sigle track oldu ordanda yaklaşık 300 gr daha atarak 9.5 civarına yaklaştı. duyurulur :d

Hayırlı olsun arkadaşım... ben de kron kullanıyorum xc2000... büyük keyif kron.. malesef üç haftayı aşkın zamandır, kuyruk sokumumdaki sorundan dolayı... malesef bisiklete binemiyorum...

Arkadaşlar; oturup kalkmanıza bastığınız yere dikkat edin... Kuyruk sokumu problemi yaşayıp bisikletlerinizden uzak kalmayın...

Küçük bir öneri... eğer işiniz oturaraksa... dik oturmaya dikkat edin... yayılarak oturmayın... ve koltuğunuzu dikkatli seçin... http://http://

@mavicocuk78

Geçmiş olsun arkadaşım, bisikletten sağlık sorunları yüzünden uzak kalmak acı bişi. Uzun yıllar bu keyfi yaşamak için bisiklet üzerindeki pozisyonumuza ve selenin rahatlığına önem vermeliyiz.Rahatsız bir sele kullanıyorakta kesinlikle pedli tayt kullanmalıyız. Umarım sağlık sorunlarını atlatıp en kısa zamanda bu keyfe kaldığın yerden devam edersin.tekrar geçmiş olsun

çok şık bisiklet olmuş..güle güle kullan kardeş..kazasız belasız bol pedallamalar..

şu carbon spacerlarda gözüm kaldı..bi ara bende de vardı:D

Geri