Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ve Son...(Az Kaldı Sona)

Scudo
kadro konusunda yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum güzel temiz kadrosu olan varsa birkaç ay içinde alabilirim.

arkadaşlar özellikle frenlerden çok memnunum tavsiye ederim.

Bu forumunda birçok faydasını bu bisikleti toplarken bir kez daha öğrenmiş oldum ayrıca...

Çok güzel donanım, ama kadro konusunda arkadaşlara katılıyorum. Bu kadar güzel parça, o kadronun içinde boğulmuş. Bu aleti S-Work kadroda düşünemiyorum...

@Ufuk Sarımehmetoğlu

yeni bir kadro için 3-5 daha beklememek için bu kadroyu kullanmak zorunda kaldım.yoksa haklısınız

@sezer uysal

teşekkür ederim pedalların kullanımı rahat.ilk başlarda çok feci düştüm ama :)

Bir kadro ne zaman elden çıkarılır? Hafif yırtık veya çatlak oluşursa ya da açılarından hoşnut olmadığımızda..Siz bu kadroyu sevmiş almışsınız, ki güzel görünüyor..
Evet ekipmanlarınız, karbon bir kadroyu da taşıyabilir ama ben yerinizde olsam; o kadroyu sever,hörmet gösterir ve eskitmeye çalışırdım..Bakalım kolay kolay eskiyor mu?
Gerçi değinilmesin diye baştan belirtmişsiniz ama yine de çok laf yedi, boynu büküldü garibin :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Hayırlı
@akifberkant

Sele konusunda yanlış olduğunuzu düşünüyorum. Ortası boş selelerin yapılış amacı söylediğinizin aksine o bölgeye denk gelen önemli damar sistemini korumak ve baskıyı kalçalara yayarak burada ki zararı en aza indirmek içindir.

@Tan Yücel

kadroyu seviyorum yaklaşıkta 1.5 senedir kullanıyorum şuana kadar sorun çıkarmadı sağlam gibi görünüyor.sadece ufak tefek çizikler var.aslında değiştirmemdeki tek amaç farklı bir istediğimdendir.

Gerçekten renk uyumu çok güzel özellikle fox un yeni modeli de çok güzel kazasız bol pedallar...

@Hakan Kandemir

teşekkür ederim görünüş olarak fox hoş duruyor.konforuda ayrı bir keyif veriyor şimdilik .sorun çıkarmadığı sürece :)

Geri