Scudo Sports

Ve sonunda canyon endurace cf 7.0 sl ...

maşallah.. çok güzel duruyor.. ben böyle bir şey almak istesem almanyadan gelen akrabalara aldırmaya çalışırdım.. yaza doğru yanında getirirlerdi.

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
Scudo
@Tolga Çelebi

Sipariş verdikten sonra canyon kargoya verdiginde mail atıyor ve mailde kargo takip linkide mevcut. Linkten takip edip bisiklet Türkiye ye girdikten sonra Ups i arayip işlemleri takip etmek gerekiyor. Aramasanızda ups size ulaşır ama siz ararsanız işlemler cok daha hızlı gercekleşiyor.

Bisiklet çok güzel güle güle kullanın.

• Beğen
kafama bişey takıldı. bende ultimate cf sl 7.o düşünüyodum. fiyatları aynı. sanırım ikiside karbon, ağırlıklarda aynı. ama enduracede ultegra set ultimate de 105 set var. fark nedir acaba?

@Burak Salgın ultimate ler performans a yonelik yol bisikletleri endurace ler ise endurance dedigimiz tarz da yani acılar farklı konfor daha ön planda. Uzun süreşler için dizayn edilmiş. Ultimate 7.0 nin jant seti farklı olmalı daha üst seviye jantlar vardır diye tahmin ediyorum yoksa 105 setli daha agır olurdu.

Çok güzel görünüyor, sağlıklı ve keyifli sürüşler dilerim...

• Beğen
@Burak Salgın demekki ultimate in kadrosu daha hafif baska acıklaması yok :D

Güle güle kullanın. Kazasız belasız :)

• Beğen
Tepkiler: ieycl
Hayırlı olsun Sinan Bey, kazasız belasız pedallamalar dilerim. Beyler iyi güzel de size bisikleti öngörülen tarihten önce postalayan Canyon, bana dün kargonun 21. haftaya sarkabileceğini belirten bir mail attı. 2 aydır bekliyorum zaten ve bu süreç 2 yılmışcasına uzun geldi bana. Olmuyor böyle ama :)

@Ahmet.KOÇ

Ahmet bey bekleme süreci kolay değil gerçekten. Zaten yazışmıştık sizle de. Ama değer inanın... Ultimateler kapış kapış gidiyor demekki :)

hayırlı olsun kazasız belasız merak ettiğim bir konu var acaba toplam kaç kg?

muhteşem görünüyor,kazasız belasız.

artık bol bol fotoğraflarınızı bekliyoruz.:)

• Beğen
@M.Bulat

Bisiklet 7.55 kg, kutulu sanırım 10-12 kilo falandır sanırım..

Bu arada benim kutu baya hırpalanmıştı. Görünce canım sıkıldı ama açtım, çok güzel paketlemişler.

Hayırlı Olsun Kaptan...Güle Güle Kullan....İnşallah Bir İki Seneye Bir Adet Fully Alabilirim..Almanya'da Akraba Var En Azından Bu Kadar Kargo vs.. Ücreti Çıkmaz Belki Vergiyide Geri Alırız...

@can akıncılar akrabanızda almanya vatandaşlığı veya oturma izni varsa onlar vergi muafiyetinden faydalanamaz diye biliyorum. Bunu tam öğrenmenizi tavsiye ederim.

@feversea Mayıs Sonu Gibi Gitme Durumum Var Almanyaya İnşallah Gidebilirsem Belki Hediye Alır Eş Dost:D Olmasa'da Sıkıntı Değil Bir Sene Sonra Artık Vergisi Kargosundan Ucuz:D

Geri