Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

VELEDrom

O alan da futbol sahası olsa, ışıkları rahatsız ediyor diye kimse şikayet etmez. Sözüm meclisten dışarı ama ne yazık ki böyle bir milletiz!

Scudo
Bence veledrom ışıklarından insanların rahatsız olması doğal. Ama belediyenin bir insan rahatsız oluyor diye bir insanın hakkını elinden alması fazla rahatsız edici. O ışıklar çok güçlü ve empati yapmaya çalıştığımda hak veriyorum. O güçlü ışıklar yerine belli bir saatten sonra daha düşük aydınlatmalı sokak lambaları tarzı bir şey konulabileceğini düşünüyorum.Hem balkonunda denize bakıp çayını içen adam rahat eder hemde bisikletçiler.
2 gün önce veledroma gittiğimde bir görevli girerken şöyle bir baktı bana ve ben veledromda kaldığım 1-1.5 saat boyunca orda oturdu. Çıktım kadiköy taraflarına gittim geldim hala orda oturuyordu. 1 saat civarı daha kaldım giderken hala ordaydı :) Bir arkadaşta kasksız olanları çıkardıklarını söylemiş. Bence yavaş yavaş görevliler bilinçlendiriliyor ve insanları ona göre veledroma alıyorlar. Tehlike yaratanı çıkarıyorlar.Umarım zamanla insanlarda bilinçlenir de çocuklarını orda öylece bırakıp gitmezler.:rolleyes::rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Geçen gün orada polis de varken 7-8 yaşlarındaki çocuğu velodroma girerken uyardığım anne baba ne olacak çocuk binsin işte dediler. Çocuğunuza 40km hızla çarparsam sorumluluk kabul etmiyorum, bana ve bisikletime çocuğunuz yüzünden bir zarar gelirse tüm masrafları da karşılamak zorundasınız dedim. Polis de bana hak verdi. Öyle olunca alıp gittiler çocuklarını. Polise dedim sen niye müsade ediyorsun bunlara diye. Hangi biriyle uğraşayım dedi adam... Hangisine ne diyeceksin.
Adamlar kilometrelerce gezmelik yol yaptılar ağaçların altında denizin kenarında millet geliyor 400 metre oval pistte gezintiye çıkıyor. Ben hakikaten anlamıyorum bu insanların mantığını.

evet güzel haber veledromun sahil tarafındaki giriş kapatılmış sadece yol tarafındaki kapı açık güvenlikte koymuşlar

sadece kaskı olanları içeri alıyor adam kayırcak mı diye bekledim ama almadı kimseyi artık çok daha güvenli bir şekilde sürebileceğiz 10K 35 ort. 0 tehlike ile dönebildim.

Benim düşüncem yol bisikleti grupları bu avantajı daha iyi değerlendirmeli diye düşünüyorum en işlek olması gereken saatte sadece ben vardım insanlarda koskoca pist bir kişi için mi açık diye zerzenişte bulunuyor güvenlikleri sıkıştırıyorlar tabi ki olması gereken bu hiç kimse olmasa bile kaskı olmayan torun tombalığı almamalı ama sadece madem artık güzel bir fırsat var daha güzel değerlendirilmeli diye düşünüyorum

En azından kullanacağınız bir veledrom var Kütahya'da bisiklet sürecek yol yok :(

Ortalama olarak haftada 2 kez gidiyordum. İçeri girip boş boş dolaşan yetişkin ve çocuklardan dolayı bir müddettir sadece 23 civarı gider oldum.
İnşallah uygun olmayan kişiyi ve çocukları içeri almazlar.

Arkadaşlar sanırım yeni gelişme hakkında bilginiz yok. Jale Özen uzun süredir velodrom konusunda mücadele veriyor. Kendisini bir yıldır tanırım, hem pilates hocası hem de sıkı bir performans bisikletçisi. Aslında Jale haklarımızı aramak konusunda daha fazlasını da yaptı: nerede bir bozuk yol görse bizden koordinatlarını isteyip şikayette bulundu; bir iki hafta içinde kötü de olsa bir yama yapıldı. Pendik-Kaynarca arası o kadar kötüydü ki hangi tarafını şikayet etsen çözülmeyecekti. Birkaç ay önce bu yol için komple çalışma yapılması için girişimlerde bulunmuştu.

Maltepe veledromdaki gelişme - BisikletForum

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Şikayeti alan bayan kendine göre uyarlamış :) önemli olan sonuç teşekkürler İBB:)

image.jpg

VELEDrom yazınca ben de veletler gene ne yaptı diye girdim konuuya :)

• Beğen
Tepkiler: Şevket Özer
güvenlik vardı akşam. kasksız 1 kişiyi bile sokmadı içeri. geçenlerde kasksız bir bayan boynunu kırıp vefat etmiş diyorlar bu sebeple güvenlik yerleştirilmiş. allah rahmet eylesin

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
mangalcılar diplomatik dokunulmazlığa sahip ve bu dokunulmazlığı sonuna kadar kullanmaktan çekinmiyorlar. onlar sana yaklaştıkça alanlarına girmemek için geri çekilmen gerekiyor. geri çekildikçe onlar daha fazla üstüne geliyor ve senin de daha fazla geri çekilmen gerekiyor. yeni düzen bu.

Geri