Scudo Sports

Velodrom Bisikleti - Sonunda Topladım :)

oww...göz alıcı...ama siyah renk olsa daha etkileyici olurdu :) kazasız belasız pedallamalar :)

Scudo
çok orjinal bişeye benziyo abi kazasız belasız eskisin altınızda

@Bülent ÖZER

"ilk"defa gordum ve cok sevindim, yol gosterdigi icin.... dupduru ve "sadece" bisiklet..."bu, nasil bir nedir" diye dusunurken...(link) a girmenizi ve nasil kullanildigini gormenizi isterim...yurtdisinda oldukca yaygin kullanicisi oldugunu soylediniz...yokuşları "cok" dikkatli mi iniyorlar...ve cikarken, tirmanirken de "kadere" boyun mu eğiyorlar...arka ve on carklardan dolayi.

(link) soyle bi sey "olabilir" hayatimizda...uygun bi fiyata. fren vites donaniminin azalmasi ferahlatmis. agresifligi gitmis. "komik" ve olmasi gereken olmus. iron-i...

sizin topladiginiz bu kadrodan arka tekeri sokmek icin, zinciri ya da aynakolu mu sokmek lazim?

arka tekerin kadroya olan yakinliginin bir sebebi var mi? turbulans meselesi mi?
cabanizdan dolayi tebrikler...sonucuna da selam...
tesekkurler

Bence son derece sade,zarif.Çok güzel olmuş.Harkulade.Ellerinize sağlık.İyi günlerde ama en önemlisi kazasız ve belasız binmeniz dileğiyle.

Bisiklet tek kelimeyle "muazzam". Minimal, mükemmel görüntü.
Etiket vs. görüntüyü bozmamışsın. Çok beğendim.
Acemiliğimi bağışla ama buna vites takımı vs. takacaksın değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Barış Kılınç
Dostum, izninle ben de masa üstü yapıyorum bunu.
Emeğine saygılarımla...

ilk kez sarı renkte güzl bir bisiklet görüyorum
çok güzel kazasız sürüşler:D

bu bisiklet kanyonda bir mağazada vitrine bulunmuyor mu yoksa yanlışmı gördüm?
çok güzel bisiklet
hayırlı olsun

Muhteşem bir klasik, eline sağlık, ne yolda ne pistte yere değdirmeye kıyamaz insan bunu, seyret yeter.

Bunu nerede kullanmayı planlıyorsun? Maalesef ulkemizde bildiğim düzgün bir velodrom yok :(

Piste hiç bir gerek yok. Harika ötesi toplamışsınız ama fren olayı alışmak için mi kullandınız. Ben de toplama niyetindeyidm 6 yıl evvel sonra pes ettim. MTB mi frensiz single speed kullandım uzun bir sure. O donemlerde hiç frenim yoktu :eek: ani çarpmalara karşı dönüş yapıp biraz yolumu uzatıyordum. Durmak için de once bir ayagı digerinin yanına alıp bisikletten atlıyordum bisikleti elime alıp tekerleri havaya kaldırıp bir iki adım koşuyordum

O günlerimi hatırtlattı. Tabi frensiz kullanın demeyeceğim ama sizden belki fikir paylaşımı yaparız benim de halen hayalim track bike toplamak. Bana belki frensiz perdesini açmak nasip olur.

Hız kesmek yok.

Bu arada yurt dışında çogu bisikletçi tempo duşurmemek için bu bisikletleri günlük antremanlarında kullanıyorlar. Bunlara bisiklet kuryeler de dahil. Yani asfalt zeminde de gayet iyi gidiyor.

deyim yerinde ise kız gibi bisiklet valla muhteşem olmuş emeğine sağlık

bu kadronun üst demirinde bir ek mi var ne bana öle gibi geldi

@trek_6500

Bir nevi kadro korumasıdır o parça -

Gidonun uc kısmının kadronun üst borusuna çarpmasını engellemek için...

Japon muskası

Geri