Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

VeloKSK

SON ÇAĞRI : 23 Nisan sabahı bu yol bisikleti ile ne yacağım, nereye gideceğim diye düşünen var ise, 06:30 'da Mavişehir - Koçtaş karşısından VeloKSK ekibine katılabilir. Hedef durmadan en az 3 saat sürmek, Kuzeye gidiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: bambam84
Scudo
Çok güzel bir tur oldu, sizlerle beraber bisikler sürmek büyük bir keyif. Yeni üyemiz @bambam84 ' le tanışmak ayrı bir mutluluk. Bir dahaki seferi sabırsızlıkla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: bambam84
  • 111.5km
    Distance
  • 4:46:52
    Moving Time
  • 501m
    Elevation
  • 122W
    Estimated Avg Power
  • 2,095kJ
    Energy Output
Show Less
AvgMax
Speed23.3km/h106.9km/h
Cadence62148
Calories2,336
Elapsed Time5:44:14

Benim icin de cok guzel bir tur oldu.
Sizlerle pedallamaktan buyuk keyif aldim :harika:

• Beğen
Tepkiler: Atacan
arkadaşlar yeni forma siparişlerini toplamaya başladık. bizimle gelip beğenenler, gelmeyip iç geçirenler, gelmek isteyip de zaman bulamayanlar herkesi bekleriz :)

Facebook üzerinden duyuruya ulaşabilirsiniz

(link)

Çok sevdiğimiz için geçen tasarımımızın aynısını yaptıracağız, örnekli resim gösterebilirim :)

IMG-20160510-WA0000.jpg

• Beğen
Tepkiler: skywagon
Selamlar... Strava üzerinden istek atmıştım saolun kabul etmişsiniz :)
En kısa sürede görüşmek üzere....

iyi eğlenceler , kondisyonumu arttırınca ben de katılmak isterim

Tam da bisiklete tekrar başlarken KSK tarafında grup buldum diye sevinmiştim.
Yüksek kadans, yüksek hız...
Henüz kendime güvenmiyorum. :kötü:

@CY3535 @Çağdaş78 @hektorhgt Merhabalar, VeloKSK kapıları her zaman herkese açıktır. Grubumuz kurulalı bir sene olmak üzere ve artık belirli bir kadans ve hız değerlerinin altına düşmemeye çalışıyoruz. Grup sürüşleri her zaman kendinizi geliştirmek için daha iyi oluyor.

@skywagon Kesinlikle katılıyorum, ortalama hızım arttıktan sonra benim de bu tip turlara ihtiyacım olacaktır.
İlerleyen dönemde katılmak isterim, güvenli sürüşler dilerim. :harika:

• Beğen
Elbette zaten aksi halde belli bir tempoyu yakalamış grubun temposunu düşürmek pek hoş olmaz. Şimdilik iş çıkışı 2-2,5 saat boyunca 30-40 km civarında ve 1-2 kısa mola yaparak pedallıyorum. 6 günde 207 km oldu.1-2 haftaya hazır olurum diye düşünüyorum.

Yarın sabah 07:00 'da Mavişehir-Foca- Bagarası- Foca Yolu- Seyrek - Mavişehir Turumuz olacaktır. Çıkış Koçtaş, ortalama 28-30 km/h , düz yol ve tepe çıkacağız. Gelmek isteyen olursa parola "VeloKSK" dir.

Sabahki turun alarmını pazartesiye kurarak süper bir loserlık yapan ben! Tek başıma telafisini yaptım ama sizsiz olmuyomuş :) Atakent Urla Atakent turundan küçük bir kare. VeloKSK heryerde!

https://i.hizliresim.com/2Zg0kd.jpg

Merhabalar, dünkü turumuzdan birkaç resim:

Rota : Mavişehir - Menemen - Foça - Yeni Foça- Yeni Bağarası - Bağarası - Menemen - Mavişehir
Toplam Mesafe : 135 km.
Toplam Tırmanış : 995 m.

(link)
Böyle neşeli dostlarla her yere gidilir ;)

(link)

(link)
Cennet gibi bir vatanda yaşıyoruz.

(link)

(link)

(link)
Manzaralar ve bisikletler :harika:
(link)
En son molada hazırladığımız Roket Yakıtı ...

Merhabalar, temmuz ve agustos aylari icerisinde TR de olacagim. Tabiki KSK de :)
umarim bu sure icerisinde beraber turlama firsatimiz olur.

• Beğen
Maşallah :)) kondisyonumuz artsın inşallah katılcağız... Size fren olmayalım :))

Yol bisikletine yeni başladım, şu an ortalamam 23 km civarında... Günün birinde artarsa ben de katılmak isterim... O zamana kadar antrenmana devam... :)

Geri