Öncelikle bu yarışın ve organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Güzel İzmir, güzel Çeşme bize iyi ev sahipliği yaptı. Dostlarla bir araya geldik, gelemeyenleri andık, yeni insanlar ile tanıştık ve en önemlisi kazasız belasız evlerimize döndük. Ümit ediyorum ki düşen veya yaralanan arkadaşlar varsa onlara da en içten dileklerimle geçmiş olsun diyorum.
Kusursuz güzel olmaz misali, bu fondonun olumsuz yan(lar)ı;
- Sadece toprak atma ile kapatılmaya çalışılmış yoldaki çukurların bir çoğumuza yaşattığı tedirginlikler, emin değilim ama tahmini 10-15 km çok bozuk yollarda cabası oldu.
Acaba diyorum ki belediye artık gelenekselleşen bu fondo için ödenek ayırıp, yollar güzelce asfaltlansa, reklamları uluslararası arenalarda yapılsa, güzel kentimizi daha iyi tanıtsak daha şık olmaz mı?
Ayrı bir konu olarak, istasyonlarda durmadım ama duyduğum kadarıyla görevli arkadaşlar ve sunulan hizmet takdire şayanmış, bunun içinde ayrıca tebrik ediyorum. Seneye daha iyi bir organizasyonda daha kalabalık ve Covidin olmadığı bir fondoda görüşmek üzere....