Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Veloturk Gran Fondo

Bende izlemeye giderim kapadokyaya diyordum, finish erciyesmiş erciyese çıkarım finişi görürüm diyordum baktım yarış güzergahı benim iş yerimin önünden geçiyor nerdeyse, oturduğum yerden izliycem sanırım :D

• Beğen
Tepkiler: vebag
Scudo
@cenktamay

Beni büyük ihtimal kesecektir ama halim kalırsa size katılabilirim. ;)

@cenktamay

Merhaba
Yarışın bitiş noktası olan erciyes zirvesiden (kayak merkezi), start (Ürgüp merkez) noktasına sürekli otobüs (dolmuş mantığı ile) olacaktır.Ayrıca start noktasında, organizasyon aracına yarış sonu/dönüş için yedek kıyafet vesaire (tek çanta şeklinde) teslim edebilirsiniz
Ve evet yarış içinde mobil ve sabit olmak üzere su, yiyecek ve teknik destek sağlanacaktır.

Önemli not: Arkadaşlar, bu yarışın organizasyonunu, Türkiye Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunu (TUR) düzenleyen ekip yyapıyor.Amatör ruhlu fakat profesyonel bir çalışma var. ;)

47 km lik kısa parkura başvuruyu yapıp , kayıt ücretini ödedim. Fakat aldığım sağlık belgesini ve muvafakat belgesini internetten yüklüyorum, fakat bir türlü onay verilmiyor. Hangi formatta ve kaç pikselde yüklemeliyim. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

@fatihözüdoğru
Merhaba
Ofisteki arkadaşlar periyodik olarak yüklenen evrakı kontrol edip onaylıyorlar onaylıyorlar.Sizinki de bugün akşam ya da yarın öğlene kadar onaylanacaktır. ;)

@Aydın Diricanlı

Arkadaşlar
Yukarıda bahsettiğim bitiş noktasından, başlangıç noktasına olan otobüs transferleri ücretsizdir.Bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: fatihözüdoğru
Ben sitede örnek olarak verilmiş sağlık raporunu özel hastanede sürekli gittiğim doktoruma onaylattım ama sonradan önceki mesajları okuyunca devlet hastanesi raporu gerekli gibi anladım, sağlık raporu konusunda kafam biraz karıştı, o yüzden upload etmedim. Mutlaka devlet hastanesine veya sağlık ocağına gitmemiz gerekiyor mu acaba?

@taskin
Evet devlet hastanesinden alınmış bir sağlık raporu gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: taskin
Onayladılar teşekkür ediyorum.

@muratcolakoglu
Mesajın üstünden çok geçmiş ama başka arkadaşların da haberi olsun. Artık aile hekimi'nden alınamıyormuş, devlet hastanelerindeki spor hekimliklerinden alınabiliyormuş.

Katılım ücretleri ile bilgi bulamadım. Bilen yardımcı olursa sevinirim.

@Deniz Baklacı
Uzun tur, 90 kmlik olan 95 TL katılım ücreti...
Kısa tur, 47 kmlik olansa 50 TL katılım ücreti..

@Sozenen

Teşekkür ederim.

Ön kayıt yaptırmıştım ama parayı yatırma tarihini kaçırdım. E-posta ile giriş yapınca hala duruyor profilim, ve parayı yatırmak için gerekli talimatlar hala duruyor. Şu an havale ile ödeme yapabiliyormuyum o hesaptan? Yoksa kart olması şart mı?

İstanbul'dan araçla gitmeyi planlayan varsa, yol masrafına ortak olabilirim. Tabii beni de alma şartı ile... :kedicik: (İlgili tarihler için uçak bileti aldım fakat ciddi meşakatli olacağını düşünüyorum.)

NEDEN DEVLET HASTANESİ RAPORU BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ, SGK ANLAŞMALI DEVLETİN ONAY VERDİĞİ ÖZEL HASTANE RAPORU NEDEN OLMUYOR?

• Beğen
Tepkiler: taskin
Ozel hastahane raporu oluyormus. Eposta ile sordum.olur cevabimi aldim.
Aregeus tan Mehmet Nuri Ozden den aldim oluru..

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@Aydın Diricanlı Selamlar 20 nisan tarihli son ödemeyi geç farkettiğim için kaçırdım ancak kaydım hala yerli yerinde duruyor pazartesi bankadan yatırabilirim bu şekilde kaydım onaylanır değil mi ?
İlgili banka ve hesap numaralarını da rica ediyorum ( Bu şekilde kayıt hala mümkünse )

Geri