sağolun yorumlar için ceken makina casio exilim 7.2 videoyuda movie makerde ben birleştirdim daha iyisinide yapardık ama çekmek aklımızda yoktu birden yaptık askere gidicez diye tam tamamlanmayan yarım birçok haraket vardı ancak bu kadar yapabildik
O tip bir kamera için çok iyi bir performans... Yani ne yalan söyliyim handycam tarzı birşeyle çektiniz sanmıştım
Buarada vatana milletede hayırlı olsun
Bünyamin yolun açık olsun. İnşallah sağ salim, vatan borcunu ödeyip geleceksin. Emeğine sağlık, old school ve flatland işte freestyle bmx'in anlamı bu..! ( FLATLAND FOREVER ).
sağol abi inşallah yaa çakı gibi askerliğimizi yapıp gelicez bisikletteki emeğin için teşşekürler hakkını helal et hakkı abi herkeze teşekkürler yorumlar için ve inşallah herkez bisikletim kötü diyip jantım kötü diyip pedalın kötü diyip binmemezlik yapmaz ve az olan haraketçiler çoğalır hertürlüde organizasyon yapılır
arkası 6 ay sonra askerlik molası var mehmet sağol sende çok sıkısın kardeşim artık sende çek video oldun sende ben yinede vimeoya atarken utandım beginner diye attım
bunda utanılacak bi durum yok bence bünyamin "pro" yazıcak olsan bile ne kadar bu işe hevesli olduğunu benim kadar herkes biliyo.Ayrıca benden daha çok çalıştığınıda farkettim.
videoyu izlerken bile gaza geldim bak en kısa zamanda bende mi hazırlasam ne
çok guzel bir video olmuş özellikle görüntü kalitesi iyimiş.. Miracco intro bmx iniz üzrinde herhangi bir ekleme varmı ? ayrıca memnun musunuz şimdiden teşşekkürler