Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Videolarımızı burada toplayalım

Tek tekerciyi beğendim, dersini iyi çalışmış :)
Chris Holmes olabilir.
Ben de denemiştim de, üzerinde bile duramamıştım :)

Scudo
(link)

Arkadaşlar bu videoda SCOTT Scale 60 dikkat çekici. Acaba Gaffur'un bisikletimi..??? :D:D:D

Sevgiler...

adamlar bisiklet delisi galiba.talep çok olunca napsınlar.seç seçebildigini.ama sporu seviyolarda daha ne.darısı bize...:rolleyes: :D

bunlarda benden
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@cyclist_43

verdiğiniz linklerin yarısı hatalı, düzeltebildiklerimden geriye kalanlar bunlar,bir dahaki sefere mesajınızı önizleme yapmadan göndermeyiniz.

çok güzel oldu bu konu linkleri veren arkadaşlara çok teşekkürler bol bol izliyorum bende güzel bulsam yollicam

@muratevgin

teşekkür edrim murat abi ben düzeltecektim ama videoların izlenememesinden korktum o sebepten düzenlememiştim saolun

@bedo

slm bedo teşekkür ederim kendi adıma saol video sitelerinin search yerine bisiklet bıke cycling gibi şeyler yazarsan bisikletle ilgili videoları izleyebilirsin

(link)
Güzel Bir Trial Videosu. daha önce verildimi bilmiyorum ama ben yinede koyayım dedim

@nuriaktürk

verilmmişti ama videolar slilince gitti verdigin iyi oldu :) adam doğuştan yetenekli sanırım süper hareketler yapıyor

İşte uzun yollarda bu türden ilginç ve komik görüntülere şahit olabiliyorsunuz :D
(link)

buzda dans eden arabalar:p :D

(link)

kötü bi kaza:(

(link)

@LITLLE_PRINCE
bir istiklal marşı en kötü bu kadar kötü söylenilebilir!!:boese157: yaptıkları resmen soytarılık.bir de bu kişiler devlet adamları.işte türkiyenin gerçeklerinden biri daha!

• Beğen
Tepkiler: sare
@LITLLE_PRINCE

kameraman bile gülüyo dikkat ederseniz biraz sallanıyo görüntü..ben marşımızı söleyenlere fazla yorum yapmiycam azımdan ağır bişey çıkmasını istemiyorum..:rolleyes:

@bbaaggeett

Valla orada gülmeyen sadece diger araçtakilerdi (kimsenin burnu bile kanamadı) bizim araç şirket arabasıydı :D :D :D :D

Geri