Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vikipedi günün resmi

Scudo
Yabancı alışveriş sitelerinde parça ararken işime yarıycak bi' resim..Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: derya.yildirim
Çok teşekkürler Derya.
Ben de biraz daha anlaşılır bir dile çevirdim bu güzel paylaşımını :). Bildiğim kadarıyla da her parçanın Türkçe, İngilizce ve Almancasını yazdım;
http://i253.photobucket.com/albums/hh58/haliliozturk/bisiklet.jpg

Türkiye'de de gelişmekte olan bisiklet sporunu artık bütün dünya tanıdı.Hayırlı uğurlu olsun.Ama bu konuda TBisikletF'nun tanıtım yapması şart.

(link)

• Beğen
Tepkiler: derya.yildirim
Ne hoş bir tesadüf :) Wiki de bizden desene :)
Paylaşım için teşekkürler Derya'cım.

Yalnız o kadar açgözlü, bencil insanlar var ki orada yazan linklerde önceden daha fazla site yazıyorken şimdi linklerin sayısı 2 katına çıkması beklenirken, bir bakıyorsunuz linkler 4-5 taneye indirilmiş.Bu linklere ben de katkıda bulunmuştum.
Siz de katkıda bulunmak isterseniz, bilginiz dahilinde olan bisiklet konularında bu siteye ekleme yapabilirsiniz.

Ben
bisikletforum
yesilbisiklet
macerakolik
serkantasdelen

adreslerini ekledim. Kimseninkini de silmedim.

sizde katkıda bulunun bence.
silenler utansın.

@Soner Sarıhan

Sanırım ekledikleriniz şu anda görünmüyor. Düzeltmeyi deneyeceğim.

Edit: Bir çok yeni link ekledim ;) Silinmemesi dileğiyle...!

• Beğen
Tepkiler: Fatih Buzgan
Arkadaşlar emailime girdiğimde beklediğim ürünün kargolandığını gördüm ve kargolandığı ilçenin bilgilerini öğrenmek amacıyla wikipedia yerine bastım ve siteye girdim :D Sonra dedim şaka mı bu diye başka kişilerin wiki sayfasına girdim ve garantilemiş oldum :D İşin ilginç yanı bunu 1 siteye yazdığımda sağanak yağış başladı :D
(link)

@Saburié uzayda mı yaşıyorsunuz diyorum türkiye uzun zamandır tek bilgi kaynağımızı haklı nedenlerden kapattı açıldığını yazdığımda ?? yazıyorsun yetmezmiş gibi yorumu beğenen var

1. Kapatma haklı bir nedene dayanmıyor. Aksine tamamen keyfi ve şahsi kaygılardan kaynaklı.

2. Wikipedia halen açılmıyor.

3. Yazdıklarınıza ?? yetmez birkaç tane ? daha lazım.

4. Beğenmeyi unutmuştum. Hatırlattığınız iyi oldu.

Hem doğru dürüst bir şey anlatmadan şansa girmiş gibi yazı yazıyorsunuz, hem de sonradan atarlanıyorsunuz. İlginç :kptmya:

site kapalı. Başlıkta yazdığı gibi şansınıza falan denk gelmiş olmalı.

Not: sitenin açıldığını yazdığınız kısmı göremiyorum o_O

Geri