Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
IMG_20200606_194148_084.jpg
IMG_20200606_194148_124.jpg

Bugün babamla beraber yaptığımız küçük tur.

Fıtı fıtı rüzgara karşı kordon sefası 😉 O değilde virüs mirüs kalmamış,ortalık curcuna,kalabalığı görünce tırsıp oyalanmadan geri tüğdüm ☺ (link)
Abi
Fıtı fıtı rüzgara karşı kordon sefası 😉 O değilde virüs mirüs kalmamış,ortalık curcuna,kalabalığı görünce tırsıp oyalanmadan geri tüğdüm ☺ (link)
Surusten sonra bende gittim kordona😉sosyal mesafeye dikkat ederek dairenin içinde kalarak birkaç bira yuvarladık 😀

@Kimbilirne ooo bisiklet çok güzelmiş direksiyonun üstündekiler dikkatimi çekti

• Beğen
Tepkiler: Kimbilirne
Bak nasıl güzel giderdi turdan sonra soğuk bira..Hem Mehmet Öz : Süt yerine bira için diyor :koptum:

İnsanlar kahveleri (café), oturamakları (bankları) falan doldurmuş durumda. Hastalık bitti gibi bir hava var ya, göreceğiz artık.

Screenshot_20200606-202517_Strava.jpg

Strava'yı durdurmayı unuttum yine. :acpsnr: 27, 28 km/sa ortalama var kesin.:uzgnm: Hemde bu rüzgarda.

İstanbul'da durum nedir çıkasım var ama yoğunluktan korkuyorum çok tatsız oluyor.

Uzun zaman sürmeyince strava için gps açıldığını unutmuşum. Bitiş ve başlangıç noktasının arasında bir bölüm yok. Tahminimce 10 km eksiğim var.Sosyal mesafe kurallarına göre sürüş yaptığımız turdan, istesem de @Abdülkadir Ergin abiye yetişemezdi kaldı ki kendisi bana tempo uydurarak yavaş gidiyordu. En son adam akıllı mart ayında topladığım bisiklet için 1-2 defa 20 km'lik sürüş yapmışım onun dışında mahallede mini turlar var. Galiba sele borusunda biraz ayar değiştirdiğim için yada sürekli masa başı oturmaya alıştığım için boynum ve omuzlarım çok ağrıdı. Biraz da totoda bir ağrı var ofis sandalyesinin rahatına alışmış. Omuzlarımda hala ağrı var, yol çalışmasından dolayı toprak yola girdiğim bölümde de iyi şok yedim tekerin kaydığı da oldu. Ama güzel turdu.

1591522253283.png

Dosyalar

• IMG_20200606_120132.jpg
    IMG_20200606_120132.jpg
    1,1 MB · Okunma: 10
  • IMG_20200606_121135.jpg
    IMG_20200606_121135.jpg
    1,5 MB · Okunma: 8
Şehir içi turlar yapmıyorum şu sıralar. Ormanlık alanlardayım genelde.

İstanbul'da durum nedir çıkasım var ama yoğunluktan korkuyorum çok tatsız oluyor.
Sabah sürüşü gerçekleştirdim, sahilde bisiklete binenler (grup sürüşü yapan çoktu), koşanlar, sabahın köründe piknik/keyif örtüsünü açanlar. Özetle yoğunluk fazla.

Garipçe'den selamlar 😀
Sakın ola hafta sonu gelmeyin. Gelirseniz de şu an olduğum ormanlık alana gelip kafa dinleyin. Sahil ana baba günü.
IMG_20200607_143911.jpg

Çok istesemde çıkamadım, hava bir anda ısındı ve trafik çok yoğun...
Bu aralarda başıma bir iş gelirse dengesiz sürücülerden gelecek..Dün Ortaca yönünde ilerlerken arkamdaki sesin yoğunluğundan grup halinde geçiş olacağını anladım ama meğer olay beklediğimden öteymiş..O anda biri fotoğraf çekse şu görünecekti karede;
- sol şeritte açık kasa kamyonet
- sağ şeritte yüklü kamyonet
- emniyet şeridinin en sağında gariban bisikletçi
- emniyet şeridinin solunda altında hintmalı bir bajaj, öne kapaklanmış giden embesil bir motosikletçi!

Çocuk yanımdan inanın bana kamyonetlerle yarışırcasına, 110-120 ile geçti..Şoku atlatıp küfretmek aklıma geldiğinde aramızda zaten 1 km mesafe olmuştu..
Yani nereden biliyorsun benim düz gideceğimi, nereden biliyorsun sağ şeritteki kamyonetin 10 cm sağa yanaşmayacağını..Ben 10 cm sola kırsam sen ne olursun ben ne olurum..
Hafta sonları anayolda binmek hayati tehlike buralarda..😐

Bisikleti alalı tam 1 hafta oldu ve toplamda (iş ev arası şimdilik) 75 km yol oldu. İlk iki gün 1 saatte çıktığım yolu (6,5 km) şu anda 30 dakikaya kadar çektim ki 3 seneye yakın spor ile alakalı hiç bir şey yapamamıştım. İlk 1 ay dolduğunda kendimi denemek için 50 km' lik bir tura çıkmayı düşünüyorum.

Geri