Bursa Granfondo'ya ben de hazırlanıyorum. Ortalamamı 20'den 35'e, mesafeyi de 40'tan 100'e falan çıkarmam gerekiyor. Onun dışında her şey yolunda! 😅
bu pisikleti de benim instagram hesabına eklemek lazım
Hocam sizin fotolar iyi istanbul anadolu yakasında denk gelirsek ben de mutlu olurum en azından düzgün fotosu olurbu pisikleti de benim instagram hesabına eklemek lazım![]()
Hocam sizin fotolar iyi istanbul anadolu yakasında denk gelirsek ben de mutlu olurum en azından düzgün fotosu olur![]()
bende çıkacam bu hafta sonuBen yarın en az 30 km yapacağım nasipse. Bundan sonraki hafta sonları aynı şekilde devam. Bu zamana kadar evde oturdum zorunlu haller dışında çıkmadım.
Bu esnada:
Kayak tesisleri doldu haberleri
Dışarıda fellik fellik gezen insanlar, araçlar
Parti kongreleri
Toplantılar, ev partileri
Gibi bir çok haberi izledik. Bitti artık son hafta sonu kapanmamı gerçekleştirdim.
+1bende çıkacam bu hafta sonu![]()
Anadolu yakasında Kudret abi sahilde ki tüm polislere nerdeyse durumu izah etmiş her nokta da durup anlatmış , tavsiyem gelin Anadolu yakasında beraber sürelimYukarıda yazılanların hepsini okudum geçen ay lisansımı yenilemiştim zaten arka cebe lisansı, yanına çalışma iznimi, onun yanına da market poşetini koyarak bütün hatlarıyla saldırıya geçeceğim ben de. Haftasonu yasaklarında, bu güne kadar lisansım olmasına rağmen ben de hiç çıkmadım ama market poşetiyle ağızda maske olmadan sokakta sigara içen dayıları, arabasının içinde çoluk çocuk ilçe içinde çevirme yok diye fink atanları, Uludağ da parti yapıp, kongre toplayanları gördükçe 4 kişi mesafeli, molasız bir sürüşün zararı olmayacağını düşünüyorum . Hamster gibi tranier tepesine tünemekten gerçekten sıkıldım artık.