Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Görünürde yağmuyordu ama yollara çıkınca sıçana çeviriyordu.
Screenshot_20210201-202509_Strava.jpg

Son düzenleme:
Bursa Granfondo'ya ben de hazırlanıyorum. Ortalamamı 20'den 35'e, mesafeyi de 40'tan 100'e falan çıkarmam gerekiyor. Onun dışında her şey yolunda! 😅

1612275941300.png

bilginiz olsun bursa gran fondo,102 km ,uzun etap,

Hocam sizin fotolar iyi istanbul anadolu yakasında denk gelirsek ben de mutlu olurum en azından düzgün fotosu olur :)

yasaklar kalkarsa gelirim tabiki , ben genelde anadolu yakasında sürüyordum , avrupada otursamda. lisansım var diye suistimal edip hafta sonu dışarda sürüşe çıkmıyorum.

@Süper Dede maşallah ağabey. Kankamla bugün 2 saat , yani rahat bir 15 yine var. Strawa falan açamam kim uğraşacak. Açınca @hamlet2006 gardaşım yinemi yürüyüşe çıktın diye saracak. :) Bisikletim km sayacının pili bitmiş onu değiştirmeye üşeniyorum. İş durumuna göre hergünümüz bu şekilde 2 saat ve üzeri sürüşlerle geçiyor.:harika:

yok abicim ya. Bisiklete binilmiyor istanbul'da. Yasaklarda hafta sonu çıkamayıp hafta içi şansımı deneyim dedim ama çok kötü bir çevre ve çok riskli bir sürüş oluyor benim için. Sadece Kadıköy ve yakın semtlerindeki bisiklet yolları hariç, İstanbul genel olarak bisiklet düşmanı bir şehir. Düz gidiyorum yolumu ana yola girmeyen çalışan taksiler ve arabalar umarsızca yolumu kesiyor. Sağa dönüyorum çukur mazgal yolda yürümek isteyen yaya, sola dönüyorum kamyon otobüs minibüs bok büsür. Millet zaten cahildi uzun zaman çıkmayınca bisikletin trafikte olmaması gerektiğini! düşünen kitle artmış gibi geldi bana:D

Ben yarın en az 30 km yapacağım nasipse. Bundan sonraki hafta sonları aynı şekilde devam. Bu zamana kadar evde oturdum zorunlu haller dışında çıkmadım.
Bu esnada:
Kayak tesisleri doldu haberleri
Dışarıda fellik fellik gezen insanlar, araçlar
Parti kongreleri
Toplantılar, ev partileri
Gibi bir çok haberi izledik. Bitti artık son hafta sonu kapanmamı gerçekleştirdim.

Ben yarın en az 30 km yapacağım nasipse. Bundan sonraki hafta sonları aynı şekilde devam. Bu zamana kadar evde oturdum zorunlu haller dışında çıkmadım.
Bu esnada:
Kayak tesisleri doldu haberleri
Dışarıda fellik fellik gezen insanlar, araçlar
Parti kongreleri
Toplantılar, ev partileri
Gibi bir çok haberi izledik. Bitti artık son hafta sonu kapanmamı gerçekleştirdim.
bende çıkacam bu hafta sonu:D

Yukarıda yazılanların hepsini okudum geçen ay lisansımı yenilemiştim zaten arka cebe lisansı, yanına çalışma iznimi, onun yanına da market poşetini koyarak bütün hatlarıyla saldırıya geçeceğim ben de. Haftasonu yasaklarında, bu güne kadar lisansım olmasına rağmen ben de hiç çıkmadım ama market poşetiyle ağızda maske olmadan sokakta sigara içen dayıları, arabasının içinde çoluk çocuk ilçe içinde çevirme yok diye fink atanları, Uludağ da parti yapıp, kongre toplayanları gördükçe 4 kişi mesafeli, molasız bir sürüşün zararı olmayacağını düşünüyorum . Hamster gibi tranier tepesine tünemekten gerçekten sıkıldım artık.

Yukarıda yazılanların hepsini okudum geçen ay lisansımı yenilemiştim zaten arka cebe lisansı, yanına çalışma iznimi, onun yanına da market poşetini koyarak bütün hatlarıyla saldırıya geçeceğim ben de. Haftasonu yasaklarında, bu güne kadar lisansım olmasına rağmen ben de hiç çıkmadım ama market poşetiyle ağızda maske olmadan sokakta sigara içen dayıları, arabasının içinde çoluk çocuk ilçe içinde çevirme yok diye fink atanları, Uludağ da parti yapıp, kongre toplayanları gördükçe 4 kişi mesafeli, molasız bir sürüşün zararı olmayacağını düşünüyorum . Hamster gibi tranier tepesine tünemekten gerçekten sıkıldım artık.
Anadolu yakasında Kudret abi sahilde ki tüm polislere nerdeyse durumu izah etmiş her nokta da durup anlatmış , tavsiyem gelin Anadolu yakasında beraber sürelim :)

herkesin kararına saygım var. gerçekten bisiklet kullanma izni olmayan veya çalıştıgı iş yüzünden özel izni olmayıp da yola çıkan insanları emniyet şeridinden arabayla giden insanlara benzetiyorum. kimse ceza yazmıyor ama yasak. tek süren arkadaşlar neyse bide peletonla çıkanlar var ki onlar evlere şenlik.

benim verebildiğim tek tepki ise kudos vermemek oluyor.

Geri