Mösyö Salyangoz
Yol'cu
- Tepki
- 238
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben insanlarla temas olayında değilim de olur da bir kaza olayında, zaten iş yükü yoğun olan hastanelere gitme şu günlerde riskli geliyor. Bu yüzden çıkmamayı tercih ediyorum.İnsanların az geçtiği yollarda sürsek risk oluşur mu? Ona göre bisiklet turuna çıkmayı düşünüyorum.
bence sürme abicim ne var yani iki hafta sürmesen???İnsanların az geçtiği yollarda sürsek risk oluşur mu? Ona göre bisiklet turuna çıkmayı düşünüyorum.
En başında dediğim gibi Uzmanlarda aynı şeyleri söylemiş... Hep derim kendi doktorun kendin ol Benim sözüm değil ama olsun(link)
bence sürme abicim ne var yani iki hafta sürmesen???
Vaka artış hızımız bu şekilde artar ise devlet her hastaneyi kullanır. Geçtiğimiz günlerde zaten bununla ilgili genelge çıktı, tüm vakıf ve özel hastanelerini devlet kullanabilir şuanda. (Belki de kullanılıyor, çünkü yeterli bilgi paylaşımı yok). Ayrıca pandemi olduğu için kimin Covid'li olduğunu bilemezsiniz. Herkese Covid taşıyıcısı gibi davranmamız gerekiyor.Kaza riskinden mütevellit hastaneye girip virüs kapacağını söyleyen arkadaşlar ;
Virüs vakaaları her hastaneye alınmıyor. Sağlık bakanlığının belirlediği hastanelere alınıyor ve normal vakaalar buraya giremiyor zaten. Merak etmeyin ama tedbiri de elden bırakmayın . Ellerinizi temastan koruyun , devamlı yıkayın. Bişeycikler olmaz . İyi sürüşler herkese.
Ben sakinim sadece yanlış bilginin önüne geçiyorumSakin ol CHAMP , evimdeyim. ( Hava yağmurlu şuan zaten memlekette )