Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
İnsanların az geçtiği yollarda sürsek risk oluşur mu? Ona göre bisiklet turuna çıkmayı düşünüyorum.

Scudo
İnsanların az geçtiği yollarda sürsek risk oluşur mu? Ona göre bisiklet turuna çıkmayı düşünüyorum.
Ben insanlarla temas olayında değilim de olur da bir kaza olayında, zaten iş yükü yoğun olan hastanelere gitme şu günlerde riskli geliyor. Bu yüzden çıkmamayı tercih ediyorum.

Ben haftasonu suruslere devam ediyordum. Ama bu haftasonu izmirde yağış var o nedenle binemicegim. Yoksa binerdim.

En başında dediğim gibi Uzmanlarda aynı şeyleri söylemiş... Hep derim kendi doktorun kendin ol Benim sözüm değil ama olsun :)
Demek ki neymiş. Tek sürüyorsan yaşlıda olsan genç de olsan sürmeye devam et bu sağlığın için en iyisidir. Ben demiyorum uzmanlar diyor. :D
Sosyal mesafeyi koru parka gitme.Oturma oturacaksan evinde otur. Arkadaşını alıp lak lak yapma. Madem bisikletçisin bas git.

no
bence sürme abicim ne var yani iki hafta sürmesen???

hangi iki hafta? sonbahara kadar bu hastalıktan kurtulmuş olursak 2020'yi ucuz atlatmış sayılırız bence. iki hafta falan değil o süreler. bir de fikir danışan kişiye çok bilmiş gibi "ne var iki hafta sürmesen?" demek yerine, sürüşe çıkmanın olası zararlarını anlatıp sonra da kararı kendisinin vermesine saygı duymak gerek. ben sürmüyorum, siz de sürmeyin gibi söylemler aşırı itici oluyor.

Kıyı şeridi, mesire ve piknik alanlarına gitmek, açık havada spor yapmak ve balık tutmak, bu gece saat 24' ten itibaren YASAK!!!

Haftasonu sahil ve parklarda gezmek spor yapmak Covid 19 nedeniyle yasaklanmış.

Haftaiçi de devam edebilirmiş.

Ben şahsen Küçükyalı Fenerbahçe parkurunda hayatımın en rahat sürüşlerini bu zaman da gerçekleştirdim.

Ne mangal yapan var. Ne bisiklet yoluna giren var. Bomboş akıp gidiyorsun.
Deniz, iyot, güneş mis gibi gidiyor.

Şimdi ne yaparız bilmiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kaza riskinden mütevellit hastaneye girip virüs kapacağını söyleyen arkadaşlar ;

Virüs vakaaları her hastaneye alınmıyor. Sağlık bakanlığının belirlediği hastanelere alınıyor ve normal vakaalar buraya giremiyor zaten. Merak etmeyin ama tedbiri de elden bırakmayın . Ellerinizi temastan koruyun , devamlı yıkayın. Bişeycikler olmaz . İyi sürüşler herkese.

Kaza riskinden mütevellit hastaneye girip virüs kapacağını söyleyen arkadaşlar ;

Virüs vakaaları her hastaneye alınmıyor. Sağlık bakanlığının belirlediği hastanelere alınıyor ve normal vakaalar buraya giremiyor zaten. Merak etmeyin ama tedbiri de elden bırakmayın . Ellerinizi temastan koruyun , devamlı yıkayın. Bişeycikler olmaz . İyi sürüşler herkese.
Vaka artış hızımız bu şekilde artar ise devlet her hastaneyi kullanır. Geçtiğimiz günlerde zaten bununla ilgili genelge çıktı, tüm vakıf ve özel hastanelerini devlet kullanabilir şuanda. (Belki de kullanılıyor, çünkü yeterli bilgi paylaşımı yok). Ayrıca pandemi olduğu için kimin Covid'li olduğunu bilemezsiniz. Herkese Covid taşıyıcısı gibi davranmamız gerekiyor.

Sakin ol CHAMP , evimdeyim. ( Hava yağmurlu şuan zaten memlekette )

Bugün kayın peder arıyor diyor ki 1 haftadır evdeyim haftaya sürem doluyor :) ne dolması dedim öyle bir şey yok evde kalacaksın sen.Adam sanki
karantinaya girmiş yurt dışından gelenlerle kendini aynı görüyor.Yanlış bilgi dedim.Sen çıkarsın sokağa virüslü biriyle görüşürsen hasta olursun.3 ay evden çıkma
dedim.Dünyası yıkıldı :)) 14 gün sürenin bazı büyüklerimiz tarafından yanlış anlaşıldığı da ortaya çıkmış oldu maalesef.Mutlaka bilinçlen meliler bu konuda !

Çok güzel bir çalışma olmuş.Tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri