Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
İzmir sıcağında tavsiyem 05:00 uyanış, vücuda filtre kahve ikramı (sürüşe bağlı 1 adet haşlanmış yumurta), sürüş, eve gelirken simit alma, çayı demleyip-kahvaltıyı hazırlayıp hanımı uyandırma şeklinde olursa temizlikten yırtabilirsiniz belki.
Güzel tavsiye ama gece 2den önce keşke uyuyabilsemde sabah 5lerde kalkabilsem,filtre kahveye hayır demem diyemem :D de,bir yumurtayla sürüş yaparsam muhtemelen dönüşte gözlerim kararıp düşer bayılırım yolda:komik: sürüş öncesi ve sonrası aşırı gıda tüketen biriyim yediklerimi yazsam inanamazsınız:acpsnr: tabi şaka bir yana yazın sabah erken saatler en güzeli ortalık boş hava miss.

Selamlar,
Şükür bu konuda tekrar kavuşturana 🙏 diyelim ve ilk yasaksız günün sürüşünü ekleyelim:harika:

IMG-20210605-WA0000.jpg

Hakikaten konuyu sahipsiz bıraktık :uzgnm:
Harbiden konuyu sahipsiz bıraktık. Emmisi bu küçük herif arazide 20 km kadar atacak seviyeye geldi. Hemen hemen hergün sürüyor. Ben uzun metrajlı sürüşler yapamıyorum. Varsın olsun sonun da ekibi kurdum. Günde 15 km altına düşmemeye çalışıyoruz.
20210606_160606.jpg

Nadiren olsada şehir içinde de atıyoruz.
20210606_165545.jpg

Hafta içi iş yoğunluğu ve her gün bisiklet ile işe gidiş geliş dışında, aile Silivri'de burada 2 aydır tekim baya özledim.

Şu pazar olayı açarlar mı bilmem ama açsalar bile şöyle Cuma çıktım mı Pazar yerine Pazartesi sabah çıkıp (Cumanın tersi şeklinde) direk Gayrettepe'ye direk işe basarım ama benimki artık bu tempoda beni taşımıyordu. Dedim o kadar koşturup duruyoruz iyi seri bir canavar bulup alayım.

Ve dün akşam Haşim İşcan'da tesadüf 6 sene önce benim eski RCX110'u aldığım yerde bir tane güzel Carraro 022 (Perşembe akşamı kapora ile bağlayıp) dün akşam aldım. Ön vites geçmiyordu hemen Dadaş Bisiklete gittim Hamza 2 dakika da tüm ayarlarını yaptı, servise de uğrayınca fotoğraf karanlığa kaldı.

20210611_211028.jpg

Bugün de bir şeyler almak için bir Sirkeci yaptım yıllardır Yol Bisikletini merak eden ve bu deneyimi ilk kez yaşayan biri olarak şunu söyleyeyim. Dün ilk başta kısa bir süre bocaladım, sonrası ise iyi bir sürücüyseniz ve trafik kurallarına uygun şekilde gidiyorsanız Yol Bisikleti sizin güvenliğinizi kat kat arttırıyor. Dönüşte bir gündüz resmi alacaktım dolu geliyordu hemen eve kaçtım yine kısmet olmadı. Hafta içi havalar yine kötü gözüküyor, işe eski RCX110 ile gidip gelmeye bu hafta devam (onu da elden çıkarıp yerine bir katlanır alacağım). Artık zatı muhterem havalar müsaade ederse 1 sonraki hafta işe gidiş geliş ve haftanın sonunda Silivri'ye hazırlanıyorum.

Herkesin pedalına kuvvet.

Son düzenleme:
Harbiden konuyu sahipsiz bıraktık. Emmisi bu küçük herif arazide 20 km kadar atacak seviyeye geldi. Hemen hemen hergün sürüyor. Ben uzun metrajlı sürüşler yapamıyorum. Varsın olsun sonun da ekibi kurdum. Günde 15 km altına düşmemeye çalışıyoruz.
266686 dosyayı görüntüle

Nadiren olsada şehir içinde de atıyoruz.
266687 dosyayı görüntüle
Abi senin vizyon büyük heralde Türk malı Peter Sagan yetiştirmek istiyorsun

Abi senin vizyon büyük heralde Türk malı Peter Sagan yetiştirmek istiyorsun
İsa kardeşim İnşallah. :) Bugün 13 km arazi 10 km şehir toplamda 23 km yaptık. Arazide hoşaf ettiğimi sanıyordum. Yoruldular. Hatta küçük anam anam şarkısına çöktü. Annemi özledim diyor, başka birşey demiyor.
20210612_162659.jpg

Ben öyle sanıyordum. Ölü bitler eve girince canlandılar. Döndüler teknolojiye. Diğer türlü çocuklar mahkum oluyor. Aşağıda olduğu gibi.

20210605_215207.jpg

Saat 2 den saat 6 ya kadar 4 saat oyalandık. Dört saatte olsa hayatlarına neşe kattık. Diğer türlü TV, tablet bağımlısı oluyorlar.

İsa kardeşim İnşallah. :) Bugün 13 km arazi 10 km şehir toplamda 23 km yaptık. Arazide hoşaf ettiğimi sanıyordum. Yoruldular. Hatta küçük anam anam şarkısına çöktü. Annemi özledim diyor, başka birşey demiyor.
266760 dosyayı görüntüle

Ben öyle sanıyordum. Ölü bitler eve girince canlandılar. Döndüler teknolojiye. Diğer türlü çocuklar mahkum oluyor. Aşağıda olduğu gibi.

266761 dosyayı görüntüle

Saat 2 den saat 6 ya kadar 4 saat oyalandık. Dört saatte olsa hayatlarına neşe kattık. Diğer türlü TV, tablet bağımlısı oluyorlar.
Maalesef ama en azından sizin gibi bir babaları var da erken yaşta spora alışıyorlar. Bunlar yine şanslı o yüzden , akranı olup daha beter hallerde olan çok cocuk var üzülüyor insan. Ben de son anda sıyrılmışım bu nesilden
şükrediyorum bazen teknoloji ben küçükken ulaşılamaz olduğu için. (Yani vardı da şu neslin yanında gariban kalıyorduk.

Bu aralar bisikletlilere ilişen yok ama sonbaharda buralar çoşar:D

Selamlar, yağmur gösteriyordu sabahtan beri, hemi de şimşekli, yıldırımlı. Yağdı mı peki? azıcık, cılız birşeyler... Çıkamadık tabii sabahtan beri.

17:00'de artık dayanamadım, çıktım. Yağmur ihtimali ile köşe kapmaca resmen...

Az oldu ama ıslanmadan döndük. yağdı mı peki?
Yine hayır:D

Screenshot_20210619-202518.jpg

Geri