Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Bisiklete binerken soğukta normal olarak burun akıntısı oluşmakta.Öksüren bir insanın yakınından,bu durumda geçmek tehlikeli olur bence.
2020 TOUR OF ANTALYA | TOUR OF ANTALYA’DA İLK ETAP BUGÜN KOŞULUYOR
(link)

Peki bu olanların,umreye gitmekten farkı ne?

haberin ve yarışın tarihine baktınız mı???

Scudo
20200404_164444.jpg
20200404_164454.jpg
Öğleden sonra yağış olmayınca bir 30 km fıtı fıtı turladim. Ormanlık bir alanda 4 kişi birlikte bisiklet sürüyorlardı. Ama sportif amaçlı kullanan yarı pro insanlar degillerdi. Kask mayo falan yoktu. Selam verdim geçtim uzaktan. Sokağa çıkma yasağı gelmeden elimizden geldiğince binelim bence. Sürüş esnasında polis de jandarma da denk geldi. Birşey demediler. Eğer şehir içinde denk gelirse sportif amaçlı kullanmiyorum atm ye gidiyorum demeyi düşünüyorum. Kırsalda denk gelirse ne derim bilmiyorum.

Mtb ile 26 km 1 saat 22' Ohh mis valla, deniz havasıyla, ortalıkta kimse yoktu...

Öğleden sonra yağış olmayınca bir 30 km fıtı fıtı turladim. Ormanlık bir alanda 4 kişi birlikte bisiklet sürüyorlardı. Ama sportif amaçlı kullanan yarı pro insanlar degillerdi. Kask mayo falan yoktu. Selam verdim geçtim uzaktan. Sokağa çıkma yasağı gelmeden elimizden geldiğince binelim bence. Sürüş esnasında polis de jandarma da denk geldi. Birşey demediler. Eğer şehir içinde denk gelirse sportif amaçlı kullanmiyorum atm ye gidiyorum demeyi düşünüyorum. Kırsalda denk gelirse ne derim bilmiyorum.

celeste :) gule gule kullanin , tekerinize tas degmesin :)

@Tutmosis89 Yalana gerek yok, olduğu gibi söyleyeceksin, kimse ile temasa geçmediğini ve kırsalda sürdüğünü anlatacaksın. İnsan olan halden anlar. Sonuçta görevlerini yapıyorlar. Ateş falan yakmamaya çalış.

Ters cevap vermezsen çok sorun çıkarmazlar. Yalan olayını anlarlar elbet, birde hem kula hem Allah'a mı mahcup olalım değilmi hocam ?:harika:

Koronavirüs nedeniyle karantina ilan edilen Yeni Zelanda’da, evinden iki kilometre uzaklıktaki dağlık bir alanda bisiklet sürerken ‘basılan’ Sağlık Bakanı David Clark özür diledi.
Yeni Zelanda Sağlık Bakanı David Clark, mensubu olduğu (link) delerken yakalandı.
Clark, dağ bisikleti yapmak için Dunedin kentindeki evinden iki kilometre uzaklıkta bulunan bir parka gittiği sırada bölgeden geçen (link). Üzerinde

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yaklaşık 3 aydır bisikletten uzağım, gerek havalardan ötürü uzun bir süre binmemiştim. İşin içine virüs salgınıda girince bu kadar süre oldu.. Bakalım bu gidişle ne zaman bisiklete bineriz..

Bugün 30 KM falan binecektim ama gün boyu yağmur yağdı ve çok güçlü rüzgar vardı. Tek yaşadığım için birine taşıyıcı olma riskim yok ve evden çalışmaya da geçtim. Bir nevi imkan var binmem için ama havanın artk biraz düzelmesi lazım. Cidden sıktı. Nisan'a geldik yahu.

Geri