Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
@Voltaire 12:30 da buluştuk @HSYNel16 kardeşimle.. @sadi imren dostumuzu işyerinde ziyaret edip kahvesini içtik. @selim82 kardeşimiz de oraya geldi. Ufaktan normale dönüp B.T.K. ekibini toparlama zamanıdır dedik...
IMG-20200528-WA0012.jpg

Toplamda 3 saat civarı pedalladık...

@MakRo , @mariokaldato Cumhur kardeşimizin "At kaçtı, semer düştü, armudun sapı - üzümün çöpü - şeftalinin kabuğu " v.b. hayati önemde mazeretleri olduğundan biz artık davet etmeyi bıraktık... :koptum:

hava yağacak mı yağmayacak mı kararsız aynı şekil ben de çıksam mı çıkmasam mı ????
Ben yarın sabaha güvenemeyip bugün metro ile geldim, gerekli ekipman yoksa yağacak gibi görünüyor

Hayırlı olsun hepimiz için..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@cazci hocam kaç yıl öncesinin bu foto?😉

• İnanılmaz
Beş tane adam gibi adam desene :harika: Teşekkür ederim. 200 KM'yi kaç saatte alabilirim diye düşünürken bu referanslar bir fikrim olmasını sağlıyor.
İniş, çıkışları da hesaba katarak düşünün bunları.😅

• İnanılmaz
@a.valverde ben de öyle anladım, net bir açıklama yok. milli park - bahçe- ören yerleri diyor ama direkt sahil gibi bir açıklama yok.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
:koptum:
surusler ve sahil kosu parkurlari serbest artik saniyorum :)

Evet yasaklar bitmiş. Özellikle kişisel sporlar tamamen serbest kalmış. Hafta sonu uzuun mesafelere sarmak lazım.::harika:
Korona muhabbeti bitiyor. Evet artık burdan dağılıp bisiklet başı diyebiliriz.:)

Geri