Benim sadece buradan değil, sosyal medyadan özellikle bisiklet ile alakalı forum yada platformlarda çıkardığım genel sonuç bu,işe giden gittiği ile kalsın malûm evde kalın sözü onlar için geçerli değil maalesef onlar için sadece evde kalın iki kelimeden ibaret, üstelik mesafelerde önemli değil, işyeri 30 40 km uzaktada olsada malûm mesafeli taşıma var metrobüs vs taşıtlara binsin ama onun yerine bisikleti tercih etsin bisiklet candır tercih edende bu tercihten dolayı tedbirli bireydir,bir diğer bakış açısıda yolda kasklı ekipmanlı birini görünce işe gidip gitmediğini bilecek kadar bilinçli vatandaş moduna girelim, malum giderken lastiğe Allah muhafaza virüs filan yapıştırır bisiklet kötü örnektir tabi buna paralel binen kişi yada kişilerde halk düşmanı bencildir,hele bir kesim daha varki adama bakıyorum her ne gazı var ise yada bilinçli vatandaşçılık moduna girip her neden sebepten olursa olsun ayırım yapmadan binen kişi için yazmış yazıştırmış ama vatandaş stravada 3 bilemedin 4 gün önce segmente girmiş fakat bilinçli arkadaşımız sosyal kanallarda papazın kızını oynuyor.....her neyse bu böyle giderrrr durur,evde kalmak zorunda kalan,home ofis çalışan, işyeri kapatılıp evde kalmak zorunda olan kişi yada kişiler ile hala ise giden gitmek zorunda olan kişiler farkında olmadan birbirine karşı suçlu polis durumunda ... hiçbir yere çıkmadan çıkmak zorunda olan arkadaşları eleştiren küçük yada büyüklerim bilinki kendi adıma ben evime girerken neredeyse çocuklarıma sarılmıyor öpmüyor yaklaşmıyorum bakın neredeyse diyorum çünkü girmeden neredeyse baştan aşağı dezenfekte sıkıp adımımı atıyorum duşumu alıyorum,buraya kadar eyvallah yani çalışmak zorunda olduğum için yoldayım ve mümkün olduğunca tedbirimi alıyorum ama garantim yokkkkk, bunun yanı sıra iyi yapıyorsun diye kimseden bir beklentim olmadığı gibi işime yada hernereye gidiyorsam kimsenin beni yermesine yargılamasınada hakkı yok,kanun kural nizam var sadece benim için değil hepimizin uymak zorunda olduğu kanundan bahsediyorum...yani bari burda üslup kullanırken dikkatli olalım,,kimse kimsenin halinden anlamadığı herkesin doktor, polis,savcı,ağır abi kesildiği sıradan bir Forum olmayalım....
kalın sağlıcakla,..