Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@Voltaire @Süper Dede @necmeddin üstatlar sizler nasıl bi kralsınız 😀sizleri kiskandigim kadar kimseyi kıskanmadım. Izmirde sürüş işleri iyice zorlaştı. Herşeye rağmen binerim diyodum ama bugun jandarmaya yakalaniyordum nerdeyse.
IL sinirlari disinda surebilirsiniz sanirim. Gozlerine gozlerine sokmayin :D.
Yasaga ragmen yasadigim kasabada donup dururken jandarma ve bekci vardi kenarda. Kasaba icindeki anayola kurulmuslar. Bir gectim ses etmediler. Iki, uc derken dorduncuye "yassah, yassah" dediler. "Git evine, yasak" dediler. Zihniyet her yerde ayni. Bisikletle spor yapmak yasakmis :acpsnr:.

Scudo
Evet arkadaşlar iftar öncesi 20.4 km attım, yaw arkadaş ben dahil vatandaş :)zombi gibi. İftardan sonra bir 20 daha düşünüyorum, acıktım, çokta susadım. Haydi hayırlı iftarlar olsun.:harika:

@Tutmosis89 yok yaw üstad değilim süper dedem öyle ama, woltaire gelince ailenin zeki çocuğuymuş bir yolunu buluyor. Bana gelince kafa kırık:D

Yasaga ragmen yasadigim kasabada donup dururken jandarma ve bekci vardi kenarda. Kasaba icindeki anayola kurulmuslar. Bir gectim ses etmediler. Iki, uc derken dorduncuye "yassah, yassah" dediler. "Git evine, yasak" dediler. Zihniyet her yerde ayni. Bisikletle spor yapmak yasakmis :acpsnr:.

Fransa'nın Cimerine yazıyorum bak ne oluyo:snzdglsn:

Mösyö Emmanuel Macron,

Mösyö Cemal, fait du vélo malgré l'interdiction, il ne suit pas les règles.Il doit être arrêté immédiatement.Appelez la gendarmerie et la police.Son nom est Cemal, son nom de famille est Celik

Je demande qu'il soit fait.

IL sinirlari disinda surebilirsiniz sanirim. Gozlerine gozlerine sokmayin :D.
Bugun öyle biryerde denk geldim ki jandarma ile normalde o bolgede insan bile olmazdı ama son zamanlarda yasak dan dolayı o bolgede yürüyüş yapan atv kullananlari faln gormeye başlamıştım jandarmaya ihbar gitti galiba. Çünkü o bölgede yerleşim yok jandarmanın işi olmaz. Uzaktan farkettim yolumu değiştim 1000_1200 mt irtifada . Merkezi yerlerde gezmiyorum ama düşük ihtimal de olsa rastlasiyoruz.

@Tutmosis89 selamını ver geç ben öyle yapıyorum. Arazinin A sını sevmeyenler hep arazideler. Doğayı mangal yakmak ve kirletmek sanan bir çok şahsı doğada görüyorum bu günlerde. Ya sabır çeke çeke sürüyoruz velhasıl.

bu zamana kadar evden hiç çıkmadım da şu 3 gündür bisikletimle 15-20 km yaptım iyi geldi. Ancak dün kavşaktan eve dönerken karşı şeritte sirenleri yanık polis arabası geldi ve içinden memur eliyle gel yaptı: Tamam der gibi başımı sallayıp oraya gelir gibi yapıp ters şeritten 700 mt uzaklıktaki eve 2 dk da vardım, arkamdan korna çaldılar da yakalamalarını imkansız kıldım. Çok iyi adrenalindi ...

Fransa'nın Cimerine yazıyorum bak ne oluyo:snzdglsn:

Mösyö Emmanuel Macron,

Mösyö Cemal, fait du vélo malgré l'interdiction, il ne suit pas les règles.Il doit être arrêté immédiatement.Appelez la gendarmerie et la police.Son nom est Cemal, son nom de famille est Celik

Je demande qu'il soit fait.
Fransa'da ilk adini soylemiyorlar, gerek olmadikca. "Monsieur CELIK" diyecektiniz sayin @hamlet2006 :D. "Monsieur Cemal" derseniz bulamazlar beni :koptum:.

Fransa'da ilk adini soylemiyorlar, gerek olmadikca. "Monsieur CELIK" diyecektiniz sayin @hamlet2006 :D. "Monsieur Cemal" derseniz bulamazlar beni :koptum:.

Yazımda seni kolay bulsunlar diye evini bile tarif ettim, fark etmedin mi yoksa.Cemalin evi Roubaix'ye giderken sağda gelirken solda dedim.;):D

Yine de sağol, sayende Fransızca goygoy da yaptım.Bi leylek kaldıydı......:ssrtcbya:

@Tutmosis89 selamını ver geç ben öyle yapıyorum. Arazinin A sını sevmeyenler hep arazideler. Doğayı mangal yakmak ve kirletmek sanan bir çok şahsı doğada görüyorum bu günlerde. Ya sabır çeke çeke sürüyoruz velhasıl.
Bizim burda sokağa çıkmak yasak olduğu için selam verip gecemeyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yasak günlerinde trainer diyorum. Kestikleri cezayla smart trainer alınır. Gerenk yok...

@Tutmosis89 çok zorlama o zaman kardeşim malum , ne halkta sabır kaldı nede devletin memurunda. Yasak olmadığı günler idare ediyorlar galiba. Önemli olan o zaten. :harika:

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Aynen ben trainer falan kesinlikle sürmem diyordum ama geri adım attim. Roller ve tranier sipariş verdim 1 haziran a kadar evde sürelim.

Evet günün skoru

20.4 + 30.3= 50.7 km günün toplamı

normalde iftardan sonra 20 km yapacaktım @Süper Dede 10 km dedem için pedalladım, yorulmasaydım bir onda @Tutmosis89 için atacaktım. Yarın da @Tutmosis89 senin için atarım. Kendimi Türk filmlerinde Cüneyt Baba gibi hissettim. Bu benim için. Bu onun için. Bu şunun için. :D

Evet günün skoru

20.4 + 30.3= 50.7 km günün toplamı

normalde iftardan sonra 20 km yapacaktım @Süper Dede 10 km dedem için pedalladım, yorulmasaydım bir onda @Tutmosis89 için atacaktım. Yarın da @Tutmosis89 senin için atarım. Kendimi Türk filmlerinde Cüneyt Baba gibi hissettim. Bu benim için. Bu onun için. Bu şunun için. :D
Hadi biraz daha arttırabilirsin Necmeddin biraderim. Sonra yarışta şunu söyleyeceğine bahse girerim ( sözün gelişidir) "Ah keşke km lerimi biraz daha fazla yapsaydım da böyle zorlanmasaydım... :) :harika:

@Süper Dede

Ramazan dahi olsa bugünlerde 50 nin altına düşmemeli.Bayramdan sonra 100 leri görmeli.Merzifon'dan Osmancık'a gidip dönebilmeli.Merzifon'dan çıkıp Çakallı'da melemeni gömüp geri gelebilmeli.

Hadi biraz daha arttırabilirsin Necmeddin biraderim. Sonra yarışta şunu söyleyeceğine bahse girerim ( sözün gelişidir) "Ah keşke km lerimi biraz daha fazla yapsaydım da böyle zorlanmasaydım... :) :harika:
Dedemmmm ömrümü yedin , senin hesabına göre 150 km ye yanaşabilirim , yarışta ne olur ne biter onu bilmem ama şu durumda güle oynaya 100 km atacak seviyeye geldim. Ha bunda en büyük etki kesinlikle program dahilinde sürüş yapmak.
Senin verdiğin programın Mayıs ayağında 1.5 saat gerisindeyim. Malum Mübarek Ramazan ayı frenledi beni. Ama Allah var çok iyi bir program . Biraz gayretle tamamlarım diye düşünüyorum.

Öğüt @Süper Dede den.
Gayret bizden.
Takdir Allah'tan diyelim , İnşallah daha iyi seviyelere gelirim. Eyvallah Mümtaz Abim. :harika:
@hamlet2006 çok iyi menemen yaparım. Çakallıya hadi diyelim indik e nasıl çıkacağız.:koptum: e diyelim çıktık , ondan sonra demezmisin yetmez Necmeddin Ağabey bir Trabzon yapman lazım.:kötü:

Virüs değil de bahar yağmurları yüzünden ara vermek zorunda kalıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri