Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@Süper Dede iftar öncesi 31 km attım. Normalde 20 iyiydi yaw ,eve gelince sızmışım oğlanlar davulla zor uyandırmışlar, o ne ayıranlar içmeydi. :koptum:
11 km si @Tutmosis89 senin için olsun yasak bitince hafta içi borcunu ödersin. :)

İftardan sonrasına Allah kerimdir bakacağız. Hele bir çayımı sigaramı içem kafam yerine gelsin.:D
Yasak bitsin bisikletin üzerinden inmicem😀

Scudo
Bu yöntemle çıkarsam, çok değil 15 dk. sonra soluğu Caudry jandarma binasında alırım. 🤣
Çok yemeyeceksin reis, yoksa ben sondan bir kaç önceki lokmada uyukluyorum :hımm:
Güzel taktik bugün geç kaldım ama yarın bir deneyeceğim 😀
Kask ile olmazsa askılı taytı bir deneyin. Askısını takınca çıkarması zor gelecek, giydikten sonra şöyle bir uzanayım desen ped ile olmayacak. :D

Çok yemeyeceksin reis, yoksa ben sondan bir kaç önceki lokmada uyukluyorum :hımm:
Yemekten değil efendim. 21:15'te (sanırım) iftar. 22:00'de sokağa çıkma yasağı başlıyor. Yedim, içtim, gerindim, hazırlandım, çıktım diyesiye kadar... 😅

Yemekten değil efendim. 21:15'te (sanırım) iftar. 22:00'de sokağa çıkma yasağı başlıyor. Yedim, içtim, gerindim, hazırlandım, çıktım diyesiye kadar... 😅
Ben bi pideyi tek başıma bitirdiğimden herkes öyle yapıyor sanıyorum hahahahah

Sizin orada virüs saat 22:00 den sonra çıkıyor ellaham.Alemci mi bu?
Valla bende anlamadım sayın @hamlet2006. Adamlar 22:00 ile 05:00 arasını sokağa çıkma yasağı ilan ettiler. Ne güzel arabaların sakin olduğu zaman fıtı fıtı geziniyordum. Gerçi çok bir şey göremiyordum ama olsundu. 😅

@necmeddin iftardan sonra nasıl bisiklete biniyorsunuz ben mayisip kalıyorum
Bak hocam şimdi Rabbim tüm oruçlarımızı kabul etsin. İşin sırrı yemekten sonraki Teravih namazında , yatsıyla beraber 33 rekat. Adamda ne uyku , ne akşamki yediklerinden bir eser bırakıyor. 10 km atmış gibi oluyorum. İşin en güzel tarafı beden sürüş için hem hazır hem nazır oluyor. :koptum:
En az 20 km hiç yorulmuyorum. Hatta gelince takınacak birşeyler arıyorum. Bu arada 79 kiloya inmişim. :harika:

Evet canlar günü iftar öncesi 31 ve iftar sonrası 30 km ile toplamda 61 km ile tamamladım.
Bu km yi çok mu aradın demeyin lütfen 61 Uğurlu rakamım, her ne kadar Çorumlu da olsam Trabzonspor taraftarıyım. İnşallah bu sene şampiyon oluruz. :harika:

evde trainer ısınma soğuma dahil 55 dk 150 ortalama nabız. ramazanda watt takip etmek biraz moral bozuyor nabız daha iyi oluyor

Yüzmek isteyen çıkabilir, zira öyle böyle değil harbiden bardaktan boşalırcasına bir yağmur var dün geceden beri. Tatsubi değiliz ama balık adam da değiliz :D

15886052372682074713775789690426.jpg

İzmir/Gaziemir'de bir bisiklet topluluğu ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılıyormuş. Bisiklet sürmek için güzel bahane 😅.

71.89 km
3 saat 6'
503 mt kazanım. Yağmura yakalandım. Wikiloc eksik kayıt yapmış. 48 km gösteriyor. Yağmurda kafası karışmış.... :koptum:

71.89 km
3 saat 6'
503 mt kazanım. Yağmura yakalandım. Wikiloc eksik kayıt yapmış. 48 km gösteriyor. Yağmurda kafası karışmış.... :koptum:
Ya dedeciğim bak ben bugün ne güzel dinleniyordum yetmemiş gibi birde 70 üstü yapmış 3 günün acısını almış. Yapacak bir şey yok mecburen birazdan çıkacağım. :D en az 30 misilleme yapmam lazım. Forumdan bazı arkadaşların 30 la misillememi olur dediklerini yazmadan tahmin edebiliyorum. E ne yapayım çapım bu kadar. Çıkın bir 35 de siz atın.:koptum:

Maşallah dedeme Azmiye bile kurtulamaz elinden.:)

Geri