Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Gücünü bıyıklarından alan delikanlı

Tıpkı Sagan Reyiz gibi.Ama Necmeddin Ağabey bir imparator.Brooks İmperial* almış deyola.
*İmperial means ''imparator'' in Turkish
Brooksla bu vakitten sonra seni kimse tutamaz.Virüse rağmen günlük tur rekorlarını kırarsın :harika:

225487 dosyayı görüntüle
Hırboya pek yakışıyor emme 😆.

Scudo
Akşam 10 gibi bir kanım kaynadı git gel yaklaşık 18 km bir rotam var geçen sene akşamları çok yapardım o rotayı bir çıkayım dedim tam hazırlandım kızım camdan bakıp baba yağmur yağıyor deyince vazgeçtim sonuçta benim @necmeddin abi gibi 1 kilo bıyığım yok ataşlıda değilim 😀😀

@abidin3714 allah bağışlasın kızını, benim oğlanların ikiside yaramaz, bunaldı keratalar evde, ara ara aşağı indiriyorum bahçede bisiklet scooter sürüyorlar. Bunaltınca bırakıp kaçıyorum hanıma. Nasibimde yokmuş şöyle iki naz ve cilve yapacak, canım babacığım çıkma benimle kal diyecek bir kızımız. Kıymetini bil. Çıkma diyorsa çıkma :)

kaçak göçek biner olduk ,aynı saat 10dan sonra alkol satan bakkalar gibi
WhatsApp Image 2020-05-05 at 23.35.43.jpeg

pazartesi ve salı günü baya ıslak geçti , çarşambadan itibaren hava kuru olacak gibi gözüküyor. hafta sonları evde trainer hafta içi de iş yerine bisikletle gidiyorum. comutu biraz antremana cevirdim , belirli zaman aralıklarında intervaller yapıyorum.

comutt.JPG

TFF başkanı Nihat Özdemir, Türkiye'de futbolun 12-13-14 haziran'da başlayacağını söyledi.
Bakalım bisiklet yolları ne zaman açılacak.

IMG_20200506_143427_4.jpg

dalyan gökbel ( 30 km ) den ortacaya geçtim..göcek tüneline gitmeden (20 km) geri dönmek olmaz..toplam 80 gibi birşey olacak antrenman, tur kıvamında..

IMG_20200506_154744_3.jpg

ortaca mezarlığı..😑..
allahtan benim istirahat henüz ebedi değil..😁..

Harika bahara bak her yer çiçek açar
Ağzını kapat boğazına sinek kaçar
Karbonu aldı sonra kayıplara karıştı
Aşık @mariokaldato kalmayaydı naçar
:koptum: :D :huhuu:
IMG_20200506_163308.jpg

Baharın havası başımızı döndürecek kadar muhteşemdi , turlamamak olmazdı....

Yağmur yağdı böyle oldu...Yine trainer.
1 saat %4 eğim
115 hr ort
90 rpm ort
yaklaşık 20 km.

Dön be baba dönelim #ramazan 5
Screenshot_20200506-183728_Strava.jpg

Bugün kısa kestik, Aydın abası olsun.😏
Yok yav. Aç, susuz güneş çekilmiyor.😵 Birde amcalar azdı sanırım, sürekli sağda solda görünce çekindim biraz 😅.

Son düzenleme:
Geri