Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@Süper Dede İşin gırgırı bir tarafa o uyku tulumunun bordo renklisini Edremit'te bisikletimden düşürdüydüm:kötü:
IMG_20190710_150048.jpg

Scudo
Ben yine alışveriş iznini bisiklet kullanma fırsatına çevirdim. 20 km ana yollara çıkmadan sokak aralarından rölanti sürüş...
Tabiki tempolu sürüş zevki vermese de en azından evde oturmaktansa bisiklete binmiş oluyoruz.ekmegide şehrin diğer tarafından almış oluyoruz:)

Ben yine alışveriş iznini bisiklet kullanma fırsatına çevirdim. 20 km ana yollara çıkmadan sokak aralarından rölanti sürüş...
Tabiki tempolu sürüş zevki vermese de en azından evde oturmaktansa bisiklete binmiş oluyoruz.ekmegide şehrin diğer tarafından almış oluyoruz:)
Çok mantıklı aslında evde oturup pineklemektense krizi fırsata çevirmek lazım. Tebrik ediyorum 😄😄👏👏👏 @mazhar

Yarıştan sonra aynı markanın çadırını düşünüyorum. Hafif bir çadırı var Hepsi Burada da görmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@HakanAydn abi gelir inşallah benim baktığım 1 kilo ya vardı ya yoktu bulabilirsem linkini atayım.

• Beğen
@necmeddin tr de çok pahalı..eğer gelmezde paramı geri alırsam, arpenaz2 almayı düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@HakanAydn bulamadım abi listeden silmişim, 350- 400 civarı bir çadırdı. Yine bakarım özellikleri hoşuma gitmişti.

• Beğen
Geri