Evet çok defansif kullanmalı ve adeta herkes potansiyel katilmiş gibi düşünmeliyiz. Şahsen ben trafikte yaklaşık 10000 kilometre yol yapıp hiç tehlike atlatmayışımı trafikte kendimi yok saymama bağlıyorum. Doğrusu tabi ki bu değil, bizler de trafiğin bir parçasıyız ancak bunun aksini düşünenlerin sayısı daha fazla.@Tui Lui Çok geçmiş olsun.
"Trafikteki herkes birer katil ve beni öldürmek istiyorlar " mottosu ile hareket etmeliyiz.
Çok teşekkür ederim. Normalde onların yapacağı her ahmakça davranışı önceden hesaplayıp ona göre sürmek gerekiyor maalesef. Bu güruh yüzünden bisiklet ülkemizde extrem spor kategorisinde değerlendirilmeli.@Tui Lui geçmiş olsun arkadaşım. Daha kötü bir durum oluşmamasına sevindim. Bunu söylemek üzücü olsa da gerçek şu ki dışarıda bir cahil ordusuyla birlikte yaşıyoruz. Bencil, eğitimsiz, egoist, çok bilmiş bir güruh var. Öyle ki kural nedir bilmez kendilerinden başka hiç kimseyi hiç bir şeyi düşünmezler. Zor olsa da biz kendimizi kollayacağız.
Aynen bence de. Extrem sporlar nasıl bağımlılık yapıyorsa insanın ağzından burnundan endorfin, seratonin, mutluluk hormonu vb fışkırmasına neden oluyorsa bisiklete binince bana da öyle oluyor, mutluluktan duramıyorum😘🥰😍 Daha da trafiğin içine girip Masai Mara, Serengeti düzlüklerindeki zırtlanlarla dans edercesine bisiklete binesim geliyor. Günde iki doz almadan kendime gelemiyorum. Trainerda deneyerek kontrollü deney yaptım sonuç negatif. İlla o trafiğe çıkılacak, öküzbaşlı antiloplarla mücadele edilecek.Acıya, strese meftun olmuşum haberim yok.bisiklet ülkemizde extrem spor kategorisinde değerlendirilmeli.
@Tui Lui geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Burada genel olarak @Cemal Ç. açık ara birinci ondan sonra ben ikinci ha birde @MertV kaza sıralamasında . Sakın bizim gruba tayin olma.
Korkudan şu kadar sürdüm diye yazamıyorum artık.
236079 dosyayı görüntüle
Resimi niye attım aikido demiri. Tabi bu tabiri ben buldum. Hem itler için önlem hem kaşıntısı olanlar için. Bisikletin arkasında fazladan ağırlık ama taşımaya değer.
Sağolasın. Maşa,koltuk,lastik,elcik ve gidon yükseltici baya bir değişiklik oldu. Çok iyi bir gözlemcisin.Maşa değişikliği yapmışsınız 410 maşası değilmi? Ondan dolayı 410 sandım bir an Eğer öyle ise çok yakışmış duruyor
Arkadaki demir & vileda sopasi takas ( 145 gram )@Tui Lui geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Burada genel olarak @Cemal Ç. açık ara birinci ondan sonra ben ikinci ha birde @MertV kaza sıralamasında . Sakın bizim gruba tayin olma.
Korkudan şu kadar sürdüm diye yazamıyorum artık.
236079 dosyayı görüntüle
Resimi niye attım aikido demiri. Tabi bu tabiri ben buldum. Hem itler için önlem hem kaşıntısı olanlar için. Bisikletin arkasında fazladan ağırlık ama taşımaya değer.
Bu değil efendim. Diğer bisikletiniz.😅 Bunun görünüş Doblo, donanımı Mercedes. 😁Arkadaki demir & vileda sopasi takas ( 145 gram )
236095 dosyayı görüntüle
Doğru söylüyorsun maşa değişimi teslim aldığım gün hemen olmuştu. Maşayı acil değiştirdim. Renk uyumunda da sorun var. Bisikleti ikileyebilirsem bakacağım maşaya ve ayar vereceğim. Yada kışın havalı maşayı takıp diğerine güzel bir bakım yapmalı.@necmeddin daha düz bir maşa olsa daha göze güzel görünür diye düşünüyorum. Örneğin sayın @mariokaldato'nun elinde ki bisiklet gibi. Görsel paylaşırsa gözlerimiz şenlenir diye düşünüyorum.
İlk başlarda çok sıkıldım konu adına göre gitsin diye ama mutlaka birileri çoşturuyor. Koyverdim ucunu, uydum bende, kör topal gidiyoruz.236098 dosyayı görüntüle
Dağakça 'dan selamlar.
Paylaşımları "Bursa" başlığından yapıyorum, artık "rağmen" falan geride kaldı...
Biz spora devam ediyoruz, virüs yayılmaya..
Konu başlığında kimi zevatlarvda hep lak lağa...