Tutmosis89
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.733
- İsim
- Mehmet D.
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Cemal Ç. Öncelikle geçmiş olsun.😔 Diğer konu içinse hayırlı olsun. 😃
Özür dilerim, bu kısmı bir türlü anlayamadım. Bana mı dediniz, başka bir kılıflık durum mu var bilemedim?@Cemal Ç. Geçmiş olsun...
Kılıf çok havalı bu arada..Birde çekiç alsan eline Thor'un Türk versiyonu 😉..
Bu gidişle mesafe 3000, yükselti 20900'e çakıldım gibi.😕Evet, pandemi yılının son iki ayını yaşıyoruz.
Yıllık toplam mesafeler ne durumda?
Benim 7-8 bin arası olacak gibi....
Öyle gibi bir şey. Hafta içi hiç binmiyordum, yani kayıt tutmayı gerektirecek şekilde binmiyordum. Kısıtlamalarda gelince hiç binemiyorum.@Cemal Ç. , Fransözişlerde yoğunluğundan böyle olmuştur sanırım..
Senin bölgede fazla da yükselti yok galiba..
Şimdi @hamlet2006 gelip bir kavuklu-pişekar yorumu yapar...
Abi oğlanla beraber günde en az 15 km yapıyoruz. Kış ayları ortalamam 500 km ye yakın olacak gibi. Kış aylarında 2000 km cepte gibi bir aksilik olmazsa . Baharda sürüşlerim yükselir. Yazın tarlada marabalığa devam. 6000 km rahat olur fakat 10.000 yine hayal oldu.Evet, pandemi yılının son iki ayını yaşıyoruz.
Evet, pandemi yılının son iki ayını yaşıyoruz.
Dostum dört aya göre gayet iyi . Hatırı sayılır bir km yapmışsın 4 ayda. Kış ayları geliyor. Giyim ekipmanların sağlamsa kış ayları çok zevkli oluyor.
O kadar tantana 3000 km için miydi?Bu gidişle mesafe 3000, yükselti 20900'e çakıldım gibi.😕
Necmeddin bey, teşekkür ederim . Yaz mevsiminin olumlu etkisi çok tabii. Ayrıca yol bisikleti ile bu mesafeler, neredeyse yarı yarıya daha kolay yapılıyor.Dostum dört aya göre gayet iyi . Hatırı sayılır bir km yapmışsın 4 ayda. Kış ayları geliyor. Giyim ekipmanların sağlamsa kış ayları çok zevkli oluyor.
Ne demiştiniz sayın @cazci ?😅O kadar tantana 3000 km için miydi?
3000 km mi? O kadar döndün durdun cidden 3000 mi?