Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Bugün oğlan yordu beni. Hadi baba hadi baba derken saat 14 ve 17.30 arası 15 km kadar bir sürüş yaptık.Havalar soğudu sonbahar olmasına rağmen kışlık versiyona geçtik.
20201106_164745.jpg

Çocuk babası kadar yakışıklı olmasada( Bıyıkları yok çünkü) canıma okudu. :koptum:

@Cemal Ç. Geçmiş olsun...
Kılıf çok havalı bu arada..Birde çekiç alsan eline Thor'un Türk versiyonu 😉..
Özür dilerim, bu kısmı bir türlü anlayamadım. Bana mı dediniz, başka bir kılıflık durum mu var bilemedim?
Arada kalınca tuhaf oldum.😅

@_Madmexx _ sayın @HakanAydn bileğinde ki sargıyı belirterek Thor benzetmesi yapıyorsa büyük hataya düşüyor demektir.😏
O sargının biraz üzerinde ki, biraz daha büyüse Temel'le yarışacak burnu görmemiş sanırım.😁 Ya da sadece sargıya odaklanmış.🤣
Yinede teşekürler.😅

Evet, pandemi yılının son iki ayını yaşıyoruz.
Yıllık toplam mesafeler ne durumda?
Benim 7-8 bin arası olacak gibi....

Bu gidişle mesafe 3000, yükselti 20900'e çakıldım gibi.😕

Son düzenleme:
@Cemal Ç. , Fransözişlerde yoğunluğundan böyle olmuştur sanırım..
Senin bölgede fazla da yükselti yok galiba..
Şimdi @hamlet2006 gelip bir kavuklu-pişekar yorumu yapar... :koptum:
Öyle gibi bir şey. Hafta içi hiç binmiyordum, yani kayıt tutmayı gerektirecek şekilde binmiyordum. Kısıtlamalarda gelince hiç binemiyorum.
Dediğiniz gibi genele yayarsak düz ova diyebiliriz buraya. Yükselti için dağlık kısımlara sürmek lazım ki biraz uzak.
Bunada şükür mü diyelim, ne diyelim?😅

Abi oğlanla beraber günde en az 15 km yapıyoruz. Kış ayları ortalamam 500 km ye yakın olacak gibi. Kış aylarında 2000 km cepte gibi bir aksilik olmazsa . Baharda sürüşlerim yükselir. Yazın tarlada marabalığa devam. :harika: 6000 km rahat olur fakat 10.000 yine hayal oldu.:)

Maalesef 1 ay kadar oldu başlayalı :( Sezonun başında başlamış olsam bu yıl 4-5bin yapardım sanırım.

68376863-E3C8-4056-90CC-4DA3945CD497.png

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Bu da benden gelsin. 350kmsi Haziran öncesi. 5 ayda 5500km. Güzel bir ritim tutturdum, devamı gelir umarım.
A9FF6C39-6D11-4F33-AF73-33A1D6B65A8B.jpeg

Dostum dört aya göre gayet iyi . Hatırı sayılır bir km yapmışsın 4 ayda. Kış ayları geliyor. Giyim ekipmanların sağlamsa kış ayları çok zevkli oluyor. :harika:
Necmeddin bey, teşekkür ederim :). Yaz mevsiminin olumlu etkisi çok tabii. Ayrıca yol bisikleti ile bu mesafeler, neredeyse yarı yarıya daha kolay yapılıyor.

Kış mevsimi için ise, şimdiden değişik giyim alternatifleri oluşturmaya başladım. Sadece yağmura cesaret edemiyorum henüz. Kuru kış günleri için şimdiden sözüm olsun ama...:harika:.

Geri