Scudo Sports

vision team 30 freehub body

gokberk88

Daimi Üye
Tepki
205
İsim
gökberk
Bisiklet
Mosso
merhaba arkadaşlar, vision team 30 jant setine geçiş yaptım çok memnunum fakat dün akşam yokuş aşağı giderken bir çukura girdim, bisikletten düşmekten son anda kurtuldum. Rulmanlarda ve şaftta hiçbirşey yok fakat freehub body de sorun var içten bir sürtme sesi geliyor. Orjinali şu (link) fakat şuan stoklarda yok eylülde stoğa girecekmiş. Ben aşağıdaki freehub bodyleri de buldum benziyorlar ama yerine geçermi bilemedim. internette biraz araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)
(link)
(link)

Scudo
Freehub'ı söküp temizlemeyi denediniz mi? Belki basit bir bakım-yağlamayla giderilebilecek bir sorundur.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Aynı jantı bende kullanıyorum. Bahsettiğin sürtme senin benim jant'tada mevcut. Fotoğraf'ta gözüken kapak ve gövde arasındaki sürtmeden dolayı ses geliyor. Bu bölgeyi gressleyerek sorunu çözmüştüm.

https://gm1.ggpht.com/Du1YBOT7lZE7R6xJUx9rvAuQzglbNv3rX0Mq0nyD-lcBJeICS7yTm4ojaYAtP6o-hhciqUK3McZ-NAPyvOx9qt7kpFJiJmLLL-cDnv9HlnpsF23PH97pGwiuema_1hUjMQv3A3c6hJTcUxLsP5oNXyc-zgH5ew4INlGwGKi93zP-ouc5Q0YbpHpI_edKSsck-ul5JOTqz3lEYZCl1sYrB6iLEUy1Zf4V1tWeIqIha6UjrB3dO7je3zcGuxbkiT7CTINtpR1p_jMJzH3KGaVVKeL-K1uzEGjFf7SM8cE9Wvp0XnkOXYWrREk_2rNY2qtmM1sPZs0CY9E9ayqta-Szlkt6SKiXaAH6g6Uvfw4PX4fTCNTaEwsoSeq4PvbQm2FCsLdIjHIPXnk0nPL-UftNWUC9Qepsjg3CEeybSPgUbNJ6a5BRpvgTbmD_3hPFdayM-jHxIn-bsHRXvG5rRYHQtkDbSe12-J_cMNQb-xGfVEMyWXp0P1Q40dwUeY8lgCgvguaNTbvfKfcMV7I-Q5gc58myWOKplC5U6nWcChWXmO84SrvMTrSUWY2TdK81nRk5JmzXv8JC6NZ-MxmGSwrET-JgvQPdmzj3Y4QpCYju5_3eRN0bPY-d3-CeevjUsPC-YMGCajuAbQloqrRwChKBiSMBEK9zzjK5kMO_pVJ-2Sm4drMmMMe1PbCYtF0CSO8=w1124-h632-l75-ft

bu freehub body yi pasolu göbeğe takıp kasetli kullanabilir miyiz deneyen var mı?

@Mehmet Altuğ freehub body anladığım kadarıyla sökülemiyor yekpare gidi bir sistem yapmışlar. yurt dışı videolarında da değiştiriliyor direk içini açabileni görmedim.
@ataberkdönmez resim gözükmüyor tekrardan yüklermisiniz lütfen :(

teşekkürler yalnız bendeki ses ruble tarafının ordan geliyor hatta freehub body yi söktük tek başına onu döndürünce ses geliyor. sizin gösterdiğiniz yerde rulman var sadece.

@ataberkdönmez gokberk88 Merhaba arkadaşlar vision team 30 jant hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz akıcılığı nasıldır ama özellikle dayanıklı mıdır 100 kg cıvarındayım sorun çıkar mı merida sucultra 100 stok jantlarını kullanıyorum neredeyse her binişte akort kaçıyor teşekürler şimdiden

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
@Duru Kırtasiye Selam, ben 2000km kadar kullandım,stabilize yollarda da denedim, çukurlara girdim ama akort sorunu bile yaşamadım. Akıcılığını çok iyi.

ben de bakıyorum aynı janta, sanırım almanyadan sipariş vereceğim ama bi kaç ay beklemem gerekebilir.
(link)

ataberkdönmez Teşekür ederim ilginize jantları dün aldım henüz deneme fırsatım olmadı ama görüntüsü ve kalitesi güven verdi çok sağlam bir görüntüsü var
Ahmet Zeki ikinci el aldım ama sıfır jelatinleri üzerinde aldım
Engin er. linkteki ürün üst model benim satınaldıklarım giriş seviyesi yadaa biraz üzeri 2 kg cıvarı ama benim için öncelik dayanıklı olması

• Beğen
Tepkiler: Yetkin
Bu jantlar daha geçen yıl 180 €'du :acpsnr: 2 misli olmuş

Geri