@Mustafa Zeybek
Yok olmuyor malesef o şekilde.
O kadar bakla çıkarsam, aktarıcının ucu kıçıma kadar gelir
Tek bakla çıkarmıştım ama araştırırken böyle bir bilgi buldum, bunu referans alarak tekrardan baklayı geri taktım.
Yalnız buradaki kıstas ya benim bisiklete uymadı ya da mantıkta bir hata var. Aktarıcının makaralarını şekildeki gibi dik getirince, Aktarıcı bacağı, en küçük dişli çizgisinden ileride duruyor. Ama en küçük dişli hizasından biraz daha ileride olmak üzere aktarıcı makaralarını dikey gelecek şekilde ayarladım. Bu park toolsun bahsettiği yöntemlerde sıkıntı çıkmadı, doğruladıda o yöntemler bu işlemi. Neyse bir şekilde hallettim, lakin buradaki
üstatın bahsettiği ayna kolda en büyük dişlideki zincir boşluğu mevcut, hatta 5lik alyan bile giriyor o boşluğa
Güzelim shimano hg40 zinciri kısa sürede meftaya çıkardığım için kendimle gurur duyuyorum.
Deneme şansın var mı bir de senin bisiklette durum nedir acaba?( rublede en ufak dişlide iken,ayna kol en büyük dişliye alınca, ayna kolda zinciri birazcık öteleyince 4lük alyan,zincir ile ayna kol dişlisi arasına giriyor mu?)
Hariboyu masrafı yaptın en azından biraz ağzın tatlansın diye ürünlerin yanında mı verdiler?