Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vites Sisteminde Değişiklik Yapmak İstiyorum Yardım Lütfen.

A

Anonim

Silinmiş hesap
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar;
Bisikletim (26) Salcano Ng 650 MD. 21 vites.
Ben 3x9 27 vites yapmak istiyorum. Uyumlu olur mu?
Aşağıda yer alan parçalar dışında almam gereken var mı?
Aynakol SHIMANO FC-M361 3LÜ MTB AYNAKOL 73LİRA
(link)
Ön aktarıcı SHIMANO DEORE FD-M591 ÖN AKTARICI 73LİRA
(link)
Vites Kolları SHIMANO ACERA ST-M390 FREN VİTES KOLU 113LİRA
(link)
Zincir SHIMANO HG54 9 SPEED ZİNCİR 84LİRA
(link)
SHIMANO DEORE RD-M592-9 SGS ARKA AKTARICI 142LİRA
(link)
Aynakol göbeği SHIMANO DEORE SM-BB51 ORTA YATAK 38LİRA
(link)
Ruble SHIMANO CS-HG20 9 SPEED RUBLE 44LİRA
(link)

Scudo
Ön ve arka aktarıcıyı neden sora seçtiniz?O yol bisikleti içindir onları da acera almanızı öneririm

@ayhan1

yanlışlık olmuş pardon.
o kadar çok modele bakınca karışmış yazarken.
deore ile değiştirdim şimdi.

merhaba bendede aynı bisikletin v frenlisi var benimde aklımda böyle bir soru vardı.bide yurtdışından getirtmek daha mantıklı olmaz mı?

sizin listeye baktıgımda; maliyeti kısmak namına deore modellerindense yeni alivio ları tercih ederdim ben olsam.. aralarındaki fark azaldı ozellikle bu yılın modellerinde diye dusunuyorum..
.
alivio m430 arka aktarıcı (70)
alivio m430 ön aktarıcı (40)
alivio m430 vites-fren kolu (115)
alivio m430 aynakol (105) // acera m391 aynakol (95) (48*36*26)
acera 11-34t ruble (45)
zincir (40)
.
aklımda kalan fiyatlarla doga bisikletten cıkardıgım liste...küsüratları düzledim link tek tek veremedm ama sitesinde alısveris sepetine atıp gorebilirsiniz.. size fikir vermesi acısından paylastım..
.
ayrıca orta göbek muhtemelen degisecek tercihe ve bisiklet uyumuna gore degisir 20-40TL..
Arka göbek de degismeli cunku 9lu rubleye uymaz elinizdeki.. o da deore 525 kıvamında alınsa 75tl,
tabi bnm dusuncem ön arka göbegin eş olması oyle bir durumda +30TL daha..
.
jantların tekrar örülmesi jant basına 30-60TL arası yerine gore degisiyor; 60-120TL
Parçalar genelde telleriyle geliyor oradan masraf cıkmaz ama montajı kendiniz yapmayacaksanız montaj ve ayarlar icin de nakit ayırmanız gerekecek 20TL diyelim ona da..
.
.
Zamanında bianchi aspid kadro üzerine acera-alivio set, amoeba vitra gidon set, lx fren set, deore göbek vs vs vs kurmuş biri olarak bunu söylemem belki komik gelecek ama salcano'ya bu masrafı yapmadan önce tekrar düsünün.. ben bisikletin maneviyatı oldugundan ve uzun suren bir bekleyis ile uygun buldukca alınan 2.el parcalar ile yaptıgım ugrasmıstım.. Sizin icin böyle bir durum yoksa ve sıfır olarak bu seti kurmayı dusunuyorsanız elinizdeki bisikleti satıp göze aldıgınız masrafı uzerine ekleyerek baska bir bisiklete gecebilirsiniz.. Genelde salcano'larda ozellikle bu ve turevleri modellerde yükseltmelerden beklenen verim alınamadıgını okumustum zaman zaman farklı baslıklarda ve forumlarda.. Yine de karar sizin tabi..

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin KESKİN
@GiciK eRay ADALI

Çok teşekkür ederim. Mantıklı söyleyişleriniz var. Satıp üzerine ekleme olayını düşüneceğim.

@Hüseyin KESKİN

yurt dışından getirtme olayına çok sıcak bakmıyorum aslında ama çoğu parçalar daha uygun diyorlar. :)

Verdiginiz listedeki parcalar degisim icin yeterli anacak bir secim yanlis olmus, sectigniz aynakol hollowtech degil ama siz göbegi hollowtech secmissiniz. Dikkat edin alirken yanlis almayin paraniz bosa gitmesin.

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
Üzgünüm ama arka göbeğide değiştirmen gerekicek 21 vitesi 24 bile yapamazsın ki kalmış 27 adı aklıma gelmiyor ama bi parça kısa geliyor.

@Bilgehan Tilki
Ben sana hollowtech yapamasin demedim evet yapabilirsin ama sectigin aynakol hollowtech degil ve hollowtech göbege uymuyor.

@Bilgehan Tilki
Ben sana hollowtech yapamasin demedim evet yapabilirsin ama sectigin aynakol hollowtech degil ve hollowtech göbege uymuyor.

Bende mtb topluyorum 24 yapmayi dusunuyorum ama bakalim kismet fazlada butce yok alivio yada acera li bisey yapicam kollar tourney olur buyuk ihtimal konu yu takip ediyorum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri