Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

vites sistemlerininde kalite sıralaması nasıl olmalı

@Kaplan53 genelde birbirleriyle uyumlular ama kesin bilmiyorum biraz daha araştırmanız gerekli

Scudo
Dağ bisikleti için konuşacağım;
Kendi bisikletim rr 8.1 sram x7 donanım mevcut, arkadaşımın bisikleti crx 960 slx donanımı var. Kişiye hissettirdiklerinden bahsetmek istiyorum, shimano slx daha kaliteli hissettiriyor. Sram kötü değil belki performansı daha iyidir ama bir slxdeki kalite hissi yok. Umarım yardımcı olmuşumdur

Tam olarak yeri değil ama, aktarıcı parçaların bakımından bahsetmişken sormak istedim. Fren ve vites tellerini yağlarken wd40 gibi basit yağlayıcılar yeterli midir?

Envoyé de mon ASUS_T00J en utilisant Tapatalk

Aynı sıralama fren, ayna kol, gidon gibi parçalar için de yapılsa keşke. Karar vermek kolaylaşır.

@Karaduman aynakol, gidon gibi parçalarda shimano veya sram hakimiyeti yok, bir sürü üretici var, marka/model sıralaması yapılmaması iyi olmuş

@furkantrojka hocam bisikleti bakım için götürdüğümüz Ataşehir dekatlondaki ilgilenen kişi bisikletin hiç bir yerine kesinlikle wd40 sıkma demişti ama siz bilirsiniz :)

@garmae0671
Hocam o tip muhabbetlerin içerisinden çıkmak çok zor. Kimisi kesinlikle kimyasal yağ çözücü kullanmıyor, kimisi kesinlikle benzin/mazot kullanmıyor. Beriki zinciri kuru sprey yağ ile yağlıyor, öteki gereksiz görüp ince yağ kullanıyor. Bu yüzden kimi dinleyeceğini şaşırıyor insan.

Envoyé de mon ASUS_T00J en utilisant Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: garmae0671
Geri