Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

vodafone 8tl sınırsız ınternet

Cem Helimoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
126
telde 8 tl ye sınırsız ınternet yapıp bılgısayarda gırmek ıstıyorum en ıyı verımı almak ıcın ne yapmalıyım arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
Scudo
merhabalar şuan 8 liraya vodafondan giriyorum bilgisayarımada pc suite aracılıyla bağladım ama gerçekten sabır istiyor internet hızınız 12kb .
sadece foruma giriyorum faceye bakıyorum ama sadece bakıyorum video izlenmiyor zaten msn falan siteler geç açılıyor sabrınız yok ise almanızı tavsiye etmem genelde il dışına çıktığımda ve seyehat ederken kullanıyorum eğer kendinize hakim olamıyorsanız tavsiye etmem bazen sinirlenip bilgisayarı kırasım geliyor :)

samsung kullanıyorsanız pc studio nokia kullanıyorsanız pc suiteyle bilgisayardan internete bağlanabilirsiniz

Bu paketi ben de kullanıyorum ve çok memnunum. Yalnız bu paket 100 MB limitli. Limitinizi aştığınızda ekstra fiyat artışı olmuyor ama bağlantı hızınız düşüyor. Buradaki amaç cep telefonunuzdan e postalarınıza bakmanız, msn, facebook gibi sosyal ağlara bağlanmanız. Forumda bol fotoğraflı gezi anlatımlarına girmeniz, video izlemeniz, dosya transfer etmeniz için uygun değil.

• Beğen
Tepkiler: Cahit Türk
foruma gırmek ıcın genelde vıdeo izlemek ıcın fala degıl
bıde telden gırmekdese vodemden baglanmak daha hızlı olur dedıler sız ne dersınızbu konuda

neyle girersen gir 100mb aştığında en fazla alabileceğin hız 12kbla sınırlı daha fazlasını çekemesin ama bilgisayarada kabloyla bağlamakta önemli bluetoht la bağladığında hız düşüyor ama forumda rahat dolaşırsın

@volkan koç

kardeş ben vodafoneyi aradım öyle demiyor ama 100 mb kadar 7,2 oda 3g olursa daha sonra 3,6 ya düşüormuş, bana öyle dedi daha doğrusu

bi arkadasda telden tele hızı fark eder dedi en iyisi vodemden bağlanmak dedi ben kullanmadım ondan bırsey diyemiyorum.

ınternet aldım hatta su anda ondan baglanıyorum 6300 ıle 460kps ıle baglanıyor

acaba 3g lı telefon ıle nasıl baglanır onu merak edıyorum. bıde vodeme baglasak nasıl baglanır. bılen arkadas benı bılgılendıırse sevınırım.

(link)

Aylık Cepnet Paketi

• Aylık Cepnet Paketi'ne abone olduğunuzda, 1 fatura dönemi (Faturasız hatlar için 30 gün) içinde yapacağınız tüm internet kullanımı için 7,99 TL ile ücretlendirilirsiniz.
• Aylık Cepnet paketi, fatura dönemi içerisinde iptal edilmediği sürece, otomatik olarak yinelenir.Faturasız hatlarda 30 lük periyodlarda yineleme yapılır.
• Aylık Cepnet Paketi'nde adil kullanım kotası 100 MB' tır. Adil kullanım kotanız dolduğunda 7,2 Mbps'ye kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
• Aylık Cepnet paketinde fatura dönemi içerisinde yapılan iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir, iptal isteğinde bulunduğunuz andan fatura kesim tarihine kadar Aylık Cepnet paketinden yararlanmaya devam edebilirsiniz. Aylık Cepnet paket ücreti fatura kesim tarihinde faturanıza yansıtılır.
• Aylık Cepnet paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışındaki data kullanımınız GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
• Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinizden düşer.
• Aylık Cepnet paketi ile internet üzerinden ses iletişimi (VOIP) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetler kullanılamaz.
• Aylık Cepnet paketi bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
• Aylık Cepnet Paketi'nden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. 3G abonesi olmak için tıklayınız.
• Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
• Aylık Cepnet Paketi'ni kullanabilmek için internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir. İnternet ayarlarınız için tıklayınız.
• Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

üstteki kopyala yapıştır mesajıma ek yorumum:

eğer ortamda 3G var ise hızlı bağlanıyor 3G yoksa nispeten yavaş bir hızla ama kotasız olması süper!

3G ortamında girdiğiniz sitelere bağlı olarak 100 MB 1-2 günde doluyor ve hız düşüyor...

ben görevim nedeniyle köylere çıktığımda bu şekilde nete giriyorum...
evde ise Vodem ile nete giriyorum...

sonuçta cep için düşünülmüş bir paket...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Benim anlamadığım örneğin avea dada aynısı var, cepten 100 mb 9tl, ama 3g modem ile bağlanırsanız 1gb 9 tl. Bu aradaki fark niye? mantık olarak aynısı olması lazım değil mi? Modemlerde bu konuda bilgim yok ama sonuçta sim kartla bağlanıyor, telefondan farkı ne de telefonda 1gb 29 tl, ama modemle 1gb 9 tl, aklım almıyor gerçekten...

@cruiser76

ınternet hızı kısıtlı paket programların olanakları daha fazla mesela tel ıcın olan paketlerde vıdeo ızleme bı ımkanın yok ama 3 g modemlerde var

vodem ıle baglansak ama hatta 8 tl lık ınternetten yapsak kac mphs ıle baglanır?

Bende 8tl lik paket kulanıyorum samsung galaxy s i9003 kulanıyorum ve facede forumda rahatlıkla vide resim bakabiliyorum birde mobil app actıgımız zaman wifi ile telefonumuzdan leptoplara baglantı verebiliyoruz ve gayet kullanıslı ben saat lerce face de poker oynuyorum

Birde aklıma gelmisken yazim dedim tube mate programından telefonda nerdeyse kesintisiz video izleniyor

bende 4 ay kadar öğrenciyken kullandım.gayet memnundum ayrıca bahsi geçmiş telden girerken hızı biraz daha yavaş oluyor.pcye bağladığımda pcden daha hızlı bağlantı oluyor.benim telim htc touch direk pcye bağlayıp modem oalrak kullanıyordum.tabiki oturup film izliyemezsin ama her ihtiyacımı karşılıyordu online oyun bile oynuyordum wolfteam:D
harici modemle nasıl bağlantı hızı olur bilemem ama suite şeklinde değilde direk benim telimi harici modem olarak görüyordu bilgisayarım ve hızı çok daha hızlıydı.dosya indirirken net olarak 25kb ile çekiyordum;)
seneye okullar açılsın üniversitede tekrar bu netlimitsiz paketini kullanmaya başlıycam;)

Geri