Scudo Sports

Vsf fahrrad manufaktur bilgi tecrübe ve resim paylaşım başlığı

@Fahrradacikcasi suan uzun tur dusunmuyorum belki ilerde olabilir

• Beğen
Tepkiler: Fahrrad
Scudo
@Fahrrad Tren seferleri başlamış evet ama sefer saatleri biraz seyrek sanırım. Yani bisikletle gideyim de trenle donerim gibi bir durum biraz zor gorunuyor. Gerçi bunlar duyduklarım yanı tecrübe etmedim. Yalnız şöyle de bir şey var ki tur bisikleti de kullanılsa çoğu yerde emniyet şeridinin dahi olmadığı tehlikelere açık bir güzergah.
Ben Gokcebey'den Yenice tarafına gitmeye cekiniyorum bu sebeple.

• Beğen
Tepkiler: Fahrrad
@ilker
Iki sene önce o yoldan araba ile gectim,emniyet seridini pek hatirlamiyorum asiri trafik yoktu yolda ama tünellerin coklugu sikinti yaratir.Aslinda düsüncem trenle gidip yenice yada Bartin üzerinden geri dönmek.

Tahrik indirimi istiyorum :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: wenom
@ilker
Senin icin koydum fotolari:):)

• Beğen
Tepkiler: ilker
@wenom Teşekkürler hocam, kadro boyu kaçtı bu bisikletin?

@ÖmerMurat
Sende ol kardesim bu baslik altindaki takipciler tahrik olabilirler:):)

• Beğen
Tepkiler: herman karakasli
@ilker48

• Beğen
Tepkiler: ilker
iç geçirmemek mümkün değil :bsmagryr:

Ne vsf mis bee herkese ic gecirtttik uzuluyorum isteyen herkese nasip kismet olsun:):)

• Beğen
Tepkiler: Lovless
Rafet ve Herman biraderler forumda yeni fotoğraf paylaşıp uyumaya çekilirken "temsili"

https://media.giphy.com/media/3o7WTxGjoeSE27bDzi/giphy.gif

@wenom abi sayende elimde ne varsa satacağım dayanamıyorum artık kafayı yastığa koyunca gözümün önüne geliyor t500 note 5 almıştım yeni onu bile gözden çıkartmak üzereyim ağır tahrik var :)

Tahriklere kapilip butcenizi asan sonra sizi zora sokan hareketlerde bulunmayin dostlar,maksat muabbet sohbet dostluk arkadaslar.

• Beğen
Tepkiler: herman karakasli
@wenom Şaka bir yana abi inşallah en yakın zamanda burada kendi vsf mi paylaşacağım sizin gibi abilerim dostlarım arkadaşlar olduğu sürece sırtımız yere gelmez her konuda elinizden geldiğince yardımcı oluyosun sıkılmadan etmeden senin nezlinde bütün yardım eden abilerime,kardeşlerime çok teşekkür ederim yeri geldimi söylemek istedim :)

selam arkadaşlar bu konu başlığını dün gördüm öylesine okurken birden merak saldım bisikleti inceledim falan çok hoşuma gitti derken birden zihnimde bir flash olayı oldu ve geçen ay Fethiye'de karşılaştığım bisikletli gezginlerin kullandığı markada VSF olabilirmi acaba derken çektiğim resim aklıma geldi. Sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar, bu çift çok ciddi bir dünya turuna çıkmışlar ve inanılmaz keyif alıyorlardı, çiftin resmini çekemedim ama bisikletlerinin resmi...20160221_164146.jpg

Geri