Bugün seleyi takdim ve kisa bir test sürüsü ile gercekten farkli oldugunu kanitladi.Cabuk alisacagima benziyor siyahda cok güzel oldu bisikletime.Koruma kilifi dahi kalitesini gösteriyor.
@Fahrrad merhaba, ben de daha önce Brooks kullanmıştım. Yalnız düz degil, aksine biraz arkaya eğik kullanılması tavsiye ediliyor. Hem kalçanın şeklini almasi hem de testislerdeki baskıyı kaldırması açısından.
@Fahrrad iyi gunlerde kullanin dogru tercih beli biliyrsunuzdur ama ben yine de hatirlatma adina soyliimm: yumusak bir dis fircasiyla yada sungerle (Bn dis fircasi kullaniyrm ) brooks un kendi yagini ilk 3 -4 sefer icin on gunde bir once selelnin icini sonrada ustunu yaglayin, gece den sabaha kadar iice ceksin sonra yaninda verdikleri bezle parlatin. Daha sonralari birkac ayda bir ara ara yaglamaya dvam edin.
@herman karakasli tesekkürler,geldigi gün ayakkabi boyama süngeri ile icini disini yaglayip sildim.Dediginiz onar günlük yaglama seansinda icinedi yaglamaya gerek varmi.Bisikletim üstü kapali ama önü acik biryerde duruyor,aksamlari selenin üstünü kilifi ile örtüyorum havanin soguklugundan deri etkilenmesin diye yaptigim dogrumudur fikrinizi almak isterim
@Fahrrad ozellikle ici ilk donemler cok onemli yumusamasi daha ii sekil alabilmesi icin ic kisminin da kose bucak yaglanmasi daha ii olr. Yagladiktan sonra seleyi ortmeyin, ortu yaglamanin etkisni biraz azaltir. Normal zamanlarda kullanmadiginizda , ev icinde durmuyrsa seleyi kapatirsaniz daha ii olur. Sele ne kadar hava sartlarindan uzak kalirsa okadar ii tabi ana merak etmeyin dayanikli selelerdir ozellikle yagini dogru kullanirsan olasi zedelnmeler yada deformasyonlarda da kendini toparlar.
@ilker Almanyada taninmis bir bisiklet magazasinin saticisi bisikleti tanitiyor,ilk 1.04dk kadar bisikletin uzun yol icin oldugunu falan ve kadronun celik oldugunu anlatiyor.2,20dk kadar on kadro nun süzpüyonsuz(dogru yazdim bilmiyorum yayli degil yani)tekerekleri ve 14 vitesli rohloff düz zincir ve kapali kirden korundugunu anlatiyor.Geri kalan bölümde naben dinamo oldugunu lambanin cok iyi 70lüx kuvvetinde.Frenlerin magura oldugunu bütün sene kullanilabilecegi 2599,90€ fiati olup internetden yada magazamiza gelip satin alabileceginizi anlatiyor.Birde ikinci yedek araba olarakda satin alabilirmisik
@Fahrrad siyah güzel tercih olmuş bende kendi bisikletimde elimden geldiğince kendi renklerine sadık tutmaya çalışıyorum bir kaç güne yeni gidonumda gelicek ondada gidon sargısını siyah yapıcam birde siyah veya beyaz suluk bulsam süper olucak bu arada ozur diliyerek konuyla alakasız oldu ama örnek olarak yazmak istedim maruz görün lütfen
https://i.hizliresim.com/y54nkk.jpg