Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Scudo
Düzenlediğimiz bisiklet festivali nedeniyle ilk 2 günü kaçırdım :agla:

Nibali ne yapmış öyle yahu, bence adamın kolunu tutup bırakmamışlar. :islik:

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Sadece nibali değil takım arabası ve takım direktörü de diskalifiye. Bundan sonra astana tek araba kullanacak.

@Serkan.ÇABAŞ Burada sizin yaptığınız doğru değil, kaza yapmış zor durumda olan bir adam illegal bir hareket yapıyor diye ''Şerefsiz'' demek yakışmıyor, ondan sonra SKY'a konuşulunca köpürüyorsunuz, sizin gibi bir beyfendiye gereksiz yere hakaret etmek yakışmadı, aynısını Froome da yapıp yarıştan atılmıştı, Froome da mı şerefsiz?

Nibali kendini astanadan kovdurmak istiyor. Sözleşmesindeki tazminat yüklü olduğu için bir şey yapamıyordu. Vino'ya tam kazık oldu bu.

Böyle bir şey kasıtlı yapılmıştır. Nibali sicilyalıydı değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Fatih Anıl
Kamera yok diye yapmis olabilir tabi ama helikopter kamerasini hesaba katmamis sanirim :) ama nibali'den beklenmeyecek bi hareket. Sen 3 grand tour'u da kazan. Gel sonra bunu yap.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Motorize doping demişler. Açıkça bir başkaldırı. Tdf'de sepulveda'nın bisiklet kültürüyle dalga geçen italyanlar buna ne diyecek?

Ben dediydim Astana Landa'ya kalacak diye. Arrivederci Nibali.

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Kazadan sonra IAM Cycling'ten Plucchi ve Tanner; Lampre-Merida'dan Niemiec yarıştan çekildi. Plucchi'nin yokluğu IAM Cycling için büyük kayıp, en güçlü sporcularını kaybettiler.
Tabi bir de Nibali var. Diskalifiye olması gerekiyordu. O ne öyle arkadaş adam resmen anlık doping yapmış :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
O değil de bu kolombiyalılar ne yiyor ne içiyor arkadaş. Abi kardeş quintanagiller, carlos betancur, julian arredondo, esteban chaves, rigoberto uran, sergio henao, darwin atapuma aklima hemen gelen isimler. Himalayalardaki sherpalar gibiler mübarek. Kolombiya'nın havasından mıdır suyundan mıdır artık.

Ben de avatarımdaki Nibali formasını değiştirerek protestomu koyuyorum ancak kazada kaybettiği zaman haksızlıktı ve arayı kapatmak istedi belli ki. Takım da kabul ediyor hatayı ve pelotondan özür diliyor. Yanlış anlamadıysam iki yarış cezası alıyorlar, bugün ve yarın koşmayacak.

@taner07 evet

edit: sky'a eleştiri oldu mu zaten ben de yapıyorum yapılması gereken durumda. ama bu hareketle froome'nin hareketi ile kıyaslanamaz. froome 2010da belki tutunmasa o motora ki bu kadar açık bariz değildir (görüntü yok ) diz ağrıları yüzünden tırmanışı bırakıcaktı kanımca zaten öyle açıklamada yapmıştı team.

Nibali, ''Takım tarafından kaderime terkedildim, herkes radyodan Aru, Aru, Aru diye bağırıyordu'' demiş, benim görebildiğim Landa, Sanchez ve Aru dışında herkes geriye gidip onu çekti, biraz bahane üretiyor gibi...

Quintana, ''Kendimi iyi hissettiğim için atak yaptım ama sonradan atakları takip edecek enerjim kalmadı. Son kilometrelerde sıcak da beni etkiledi.'' Anlaşılan kırmızıya geldikten sonra turun 3 hafta olduğunu düşünerek kendini bitirmek istemedi...

Genel klasmancıların durumu;

Rodriguez
Quintana +0
Froome +4
Valverde +5
Fabio Aru +11
M.Landa +15
Tejay V.G +18
Pozzovivo +27
R.Majka +37
Talansky +2:45

Geri