@taner07
Benim söylemek istediğim de zaten bu değerler üzerinden sporcuları dopingci diye yaftalamak değil.
Bu rakamlar bir fikir veriyor bize ki sadece bu değerlere bakarak kesin konuşmak yanıltıcı oluyor,bende öyle düşünüyorum aynı zamanda
Benim merak ettiğim 2 ay önce bu abiler el üstünde tutulup ortalık niye ayağa kalktı
Aynı abiler Fransa Turu sonuna doğru Quintana-Froome değerlerini de yazdılar. Quintana Froome'dan daha yüksekti ama ben hiç okumadım bir yerde bu nasıl iştir diye yazan çizen,halbuki 2015 Tour bir takımın ve liderinin doping yaptığı üzerinden baya hararetli tartışıldı
Tur bitti Froome 1.10 önündeydi sadece Quintana'nın ve Alpler'de iki tırmanış etabında da Quintana bastı gitti Froome arkada bakarken
Yani işin özü kim yapıyor bunu,kimler yönlendiriyor, amaç nedir?
2015'te 3 tane büyük tur koşuldu,koşuluyor.2 tanesinde bu sporun güzellikleri, ataklar,ataklara verilen cevaplar üzerinden yani sadece sportif açıdan yorumlar,makaleler vs. Diğer bir tanesinde ise ne olduğu ortada
Jalabert,Rasmussen nereye kayboldular,niye sorgulamıyorlar birşeyleri. Hikayeden iki tweet atarak Vuelta'yı bitirdiler.