Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wahoo Elemnt (ve Bolt) Kullanıcıları Kulübü

@ekranci
Condor’un internet sitesinden cihazı sepete ekleyip, Ödemesini Türkiye ‘de yapacağım arkadaşım gidip alacak. Bu şekilde olursa bana kaça gelecek?
Birde Condor mağazasına gidip elden ödeme ile aldırsam bana kaça gelir?

Scudo
@gokyuksel

Birleşik Krallık'da ikamet eden bir arkadaşınız alacaksa vergi iadesi alamazsınız. Elden ödenirse 230 sterlin ödersiniz, Elemnt için konuşuyorum. Siz Türkiye'den kredi kartı ile öderseniz de kur farkından yüzde 3-4 fark çıkar.
Ama eğer Türkiye'de yaşayan bir arkadaşınız alacak ise, ödediğiniz ücretin kdv'sini geri alabilirsiniz. Birleşik Krallık'da KDV yüzde 20, yanlış bilmiyorsam. En uygun ihtimal bu.

@gokyuksel arkadaşın dediği gibi amazon.co.uk üzerinden 93 lira kargo 222 lira da gümrük vergisi ile beraber 1550 liraya geliyor üstelik 1 haftada adresinize ulaşır.

@soner83

Gönderi ücreti hariç fiyatlar, ama bu tip meblağlarda İngitere içi gönderi ücretsiz oluyor.

Screen Shot 2019-06-23 at 18.40.24 .pngScreen Shot 2019-06-23 at 18.41.00 .png

@vetohan
Merhabalar,
Condor mağazasından arkadaşıma bu hafta Cuma günü aldıracağım. Zaman darlığı nedeni ile KDV iadesi vs. alamayacak. Bu şekilde kabul eden arkadaş olur ise. Sadece Elemnt 230 Sterlin karşılığı 1.700 TL Sensörler ile birlikte olur ise 280 Sterlin karşılığı 2.070 TL 'ye satın alabiliyor. 1 Temmuz Pazartesi günü İstanbul'a gelecek. İsteyen olursa ödeme karşılığı cihazı aldırabilirim.
Bu işin ticaretini yapmadığımı, bunu tamamen bisiklete gönül veren arkadaşlara destek amaçlı yaptığımı belirtmek isterim.
Arkadaşıma da gönlünüzden ne geçerse harçlık babında ne verirseniz olur. İsteyen arkadaş olur ise mail adresim gokyuksel@gmail.com dur.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
@gokyuksel

Merhabalar,

İngiltereden cihazım geldi. Ben sensörlü olan full seti satın aldım. Maliyeti yaklaşık 2.000 TL ye geldi.

Dosyalar

• wahoo.jpg
    wahoo.jpg
    982,5 KB · Okunma: 124
  • wahoo1.jpg
    wahoo1.jpg
    1,4 MB · Okunma: 125
@gokyuksel
ingiltereden gelen arkadasınız bize de getirebilir mi acaba?

amazonda elemnt bolt sensorleriyle beraber 472 $ alicam galiba.

roam ile karıştırmış olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: fahrettin akansu
Almanya fiyatı vergiler dahil 280 avro/310 dolar civarında,
siz Türkiye Amazon üzerinden mi baktınız, Bolt için fazla bir bedel 470 dolar...
3 tane sensorleriyle beraber, kargo ve vergiler dahil yanlis yazmisim 438$ olmasi lazimdiCapture.JPG

Baktığınız linkteki fiyat piyasanın üzerinde,
Türkiye’ye gönderim fiyatı aşağıdakinin %19 altında, bizdeki kdv ile kafa kafaya neredeyse,

Bike24’de bir süredir Türkiye’ye Wahoo göndermiyorlar ama benzeri sitelerde yine ucuza temin edebilirsiniz araştırırsanız.
16FA91A5-EF94-4BC1-91F1-6729A99AA926.jpeg

Bursa'da Aydın bisiklet satıyor 1.746 TL'ye ama sadece cihaz olarak.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Mad Buddha nakit fiyatını da 1624 demiş. Nakitle kıyaslamak lazım.

sadece elemnt serisi olsa düşünebilirdim ben. roam veya bold var.
@Mad Buddha

• Beğen
Tepkiler: Özcan
benim beklentilerimi element karşılıyor. evet roam daha üst sınıfta.

elemnt bundle'da şu an indirim var...
€279.99 ya hız, kadans ve nabız bandı paketi var...
ama türkiye gönderimi yapmıyorlar... yurt dışında yaşayan bir arkadaşa gönderdim, o da tatile gelirken bana getirdi...

şu an düşünen varsa hazır güzel bi indirim varken alabilir... 1850 tl civarına geliyor...

(link)

• Beğen
Tepkiler: haldun989
Şu an en uygun bike-components.de.
Elemnt gps bundle modeli 217€. Kargosuyla birlikte 237€. Temsilci arkadaş türkiye gönderimi var dedi..

Geri