Scudo Sports

Wap KaÇ Kilo ?

sessiz_dj

Daimi Üye
Tepki
138
Bisiklet
Sedona
Slm KardeŞlerim Bana Yardimci OlacaĞİnizi DÜŞÜnuyorum Bianchi Wap AĞirliĞi Ne Kadar Vede Kullanan Arkiler Memnun Sanirim Ama Sedona Borla İle Sedona 711v Arasinda Kararsizim Gİresunda Sedona Bayisi Yok Bu Benim İÇİn Dez Avantaj EĞer Kİ Olmazsa HİÇ Bisiklet AlmiyacaĞim Uzun Bir Aradan Sonra Buraya Girince Bisiklet HayranliĞim Geri DÖndu....

Scudo
kardeşlerım wap ağırlı ne kadar dıye sordum ama kımse bır cvp yazma tereddün etmedı nedense anlamıyorum kımse kullanmıyormu kımsenın bılgısı yokmu bıanch'ı bısıkletlerının olduğu forum değilmı cvp verırsenız memnun olcamm

711 v kullanıcısıyım taş gibi bisiklet (siyah) tavisye ederim. borlada tourney takım var bunda altus var wap hakkında bilgim yok ...kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: sessiz_dj
borla düşünuyorum ama gıresunda yetkılı servıs ağı vede bayiliği yok onun için benı soğutuyor maalesef sedona urununu deneyıp almak isterım bunun içinde kalkıp benım istanbula ya da ankara'ya gıtmem lazım :(((netten sipariş vererek almakta işime gelmıo bu yuzden kararsızım kardeşimm

@sessiz_dj

Merhaba bence bunları araba gibi düşünmemek lazım, bütün bisikletler gibi aynı parçalardan yapılıyorlar, yetkili servis olmasa bile herhangi iyi bir bisikletçi servisini verebilir, en fazla 5-10 ytl fazladan para verirsiniz, garantiye girecek büyük bir olay olmadığı sürece, zaten böyle bir şey olma olasılığı oldukça düşük, olursa da kargo ile halledilir...
Netten de güvenilir bisikletçilerden sipariş verebilirsiniz kanımca, onları da telefonla arayarak hassasiyetinizi bildirir dikkat etmelerini rica edersiniz...

• Beğen
Tepkiler: sessiz_dj
@mavihan
Bence 711 V. Ama beklentilerde önemli tabi. Eğer haftada bir bineyim 3-5 km gezeyim, çokta para harmamıyayım diyorsanız. Borlada gayet yeterli.

tskler arkıler verdiğinız bılgıler için saolun bısıkletımı aldım erdoğanlardan lutfu beyden bu konuda bana cok yardımcı oldu saolsun sedona 711 v - break aldım bu konuda hakan beyın yardım oldu bana v fren konusunda dısk alcaktım vazgectım ilerleyen zamanlarda modıfıye edecem bısııkletı zaten şuanda giriş amaçlı aldım bunu uzun bır zaman sonra bısıklet sporuna sızlerın arasına dondum

Geri