sociolog
Üye
- Tepki
- 23
- İsim
- Halis P.
- Bisiklet
- Sedona
Fark olmadığına eminim. Fotoğrafta bile Zozo'nun üzerinde Wellgo yazıyor.....Ürün Wellgo firmasına zozo markası tarafından yaptırılmıştır. Wellgo c27 ile aynı özelliklere sahiptir.....
Ürünler arasında fark var mıdır bilen var mı, zozo markalı olanı da wellgo üretiyor denmiş, aralarında fiyat farkı var.
(link)
(link)
Fark olmadığına eminim. Fotoğrafta bile Zozo'nun üzerinde Wellgo yazıyor.
"Zozo" bildiğim kadarıyla hiçbir şey üretmiyor, ticari marka. Ürünlerinin bazıları AliExpress'teki en ucuz ürünün aynısı. Ben üzerinde Zozo yazan hiçbir şeyi satın almıyorum.
Önce 200 TL olan çok fahiş sandım, çünkü ben bu pedalları zamanında 80 liraya almıştım (Wellgo olarak). Sonra diğer siteleri aradım, 200 TL normal fiyat olmuş :/Zozo olan ilandaki fotoğraflar wellgo dan alıntı da olabilir gibi geliyor , nasılsa benzeri diye ürünle aynı olmayan fotoğrafları koymuşlar mıdır orasını bilmiyorum. Zozo wellgo ya ürün ürettirip yarı fiyata yakın fiyatla satıp kazanç elde etmesi biraz riskli gibi geldi. Yine de wellgo diye gelir derseniz alabilirim aynı ürünse uyguna almak işime gelir.
Önce 200 TL olan çok fahiş sandım, çünkü ben bu pedalları zamanında 80 liraya almıştım (Wellgo olarak). Sonra diğer siteleri aradım, 200 TL normal fiyat olmuş :/
İsterseniz alın, beğenmeseniz bile iade edersiniz. Zozo bu ürünü kendi markasıyla çok çok uzun zamandır satıyor. Muhtemelen eski fiyatlardan alınıp stoklarında kalmıştır.
Bendeki Wellgo bunla birebir aynı görünüyor. Orijinalinde reflektör vardı ben söktüm ama. Gayet güzel pedal, tavsiye ederim.Evet normal fiyatı 200 lira üzerine çıkmış spd almak varken bunlardan alınır mı bilmiyorum ama kullanıcı yorumları iyi diye almak istedim. Şehir içi çok dur kalk yapıyorum rahat olsun dedim. Zozo olan aşağıdaki gibi galiba, orijinal halinde reflektör var mı bilmiyorum.