Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whatsapp "Hakkımda" Kısmınızı Paylaşsanıza

oscak41

Rider
Tepki
428
İsim
Osman Çakmak
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Scudo
Asla kaybetmem, ya kazanırım ya da öğrenirim!

• Beğen
Tepkiler: ysfnrsntrk
Kendini halinden şikayet etmeye alıştırma!

• Beğen
Tepkiler: efe.drngl ve Clal
Dünyayı sessize al, anı biriktir !

#yolagunekarsi

Onlar ki ayrık otu tarlasında bir tutam çiçektiler!

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
IMG_20221206_092641.jpgIMG_20220824_193809.jpg
Bu tabela afyon hava meydan komutanlığında aprona hemen girmeden önce bulunuyor.( 24-25-26 Ağustos TSK silah sergisinden)(Aslında silah sergisi yerine airshowda denilebilir tek eksiği hep askeri araçların olmasıydı mesela ben Semin Öztürk'ü görmek isterdim ya da Ali İsmet Öztürk'ün P-51'ini)

Yamaha havacılıkta yabancı madde hasarı demek. Kısaca uçağın motor yada başka aksamına motorun çekme gücüyle yabancı madde kaçması denebilir. Bu yabancı madde taş, kaya vb olabileceği gibi uçaktan düşen herhangi bir madde de olabilir. Çok tehlikelidir çok dikkatli olunması gereken bir husustur. Mesela dünyanın en zarif uçaklarından Concorde'un sonunu getiren kaza pistte ondan önce kalkan bir DC-10'dan düşen bir parça nedeniyle olmuştur.
1670328304949.png
(Air France 4590)
Son olarak Afyon'daki airshowda farkettigim bir şey paylaşmak istiyorum. Ziyarete gelen ziyaretçilerin apronu çöplük gibi kullandığımı gördüm. Gösterinin son gününün akşamı askerlere çöp toplatmışlardır büyük ihtimalle.( Her bir minnacık çöp bile Yamaha tehlikesi)
Neyse kısaca okuduğunuz için teşekkür ederim konuya çok alakasız oldu ancak wp hakkında kısmında böyle yazınca ben de açıklamak istedim tekrardan okuduğunuz için teşekkürler :)

Aklı olan delirsin

Böyle bir özellik olduğunu unutmuşum. En son 2015 de değiştirmiştim hakkım da kısmını 7 senedir hala aynıymış.

Aslında sadece FTW yazılıydı sonra açıklama da girmem gerektiğini düşündüm. Sevdiğim 2 anlamından birisi açıklama da yazdığı gibi 2 tekere olan tutkum. Tek bisiklet değil özellikle bu sözü zamanında gördüğüm motosiklet oluşumu (özellikle chopper) (link) , diğer anlamı ise F... the world

1670351754980.png

Geri