Kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum birazcık öncelikle bisiklet güzel olmuş bayağı hafifletmişsiniz.
Aslında carraro sportive 224 ve model araç alacaktım fakat aracı dersler yüzünden biraz ertelemem gerek,bisikletide bilgisayarmın birkaç ğarçaya ihtiyacı var (hdd,ram vb.falan) bu nedenlerle vazgeçtim.Ve bu yüzden böyle bir yola başvurdum(düşük bütçeyle).
Bisikletim aksesuarlarla beraber 16kg civarında ve ön maşadan pek memnun değilim kilitlemesi falan yok,düz yolda çok yoruyor ve çok ağır 3,5kg aslında kilitli maşayla değiştirmek istiyordum o tarz maşalarda 150lira civarı ayrıca 2.7kg zaten 40yılın başı açarım kilidi gerek yok bence bbu yüzden maşayı düz bir maşayla ve 1,95dişli lastikleri 1,50 yada 1,75 hafif dişli lastikle değiştirmek istiyorum maşadan 2,5kg(?) lastiklerden 0,8kg(?) civarı bir hafiflemek olacak yani toplamda 12,7(?)kgye düşecek.
Fakat yaptığım araştırmalarda:
Maşa yüzünden bisiklet dikleşek bu yüzden alın borusuna daha çok yük binecek ve kırılma ihtimali olacak aynı zamanda eklem ağrıları yaşayacaksın diyen gördüm.Sizce bu doğrumudur?